Tammelan Ryske oli ainoa paikallisista seuroista, joka sai joukkueen Huittisissa juostuihin Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen piirien aluemestaruusviesteihin. Ryskeen M17 sarjaan osallistunut joukkue sijoittui 4 x 100 m viestissä hopealle Naantalin Löylyn jälkeen, Turun Urheiluliiton sijoittuessa pronssille. Pidemmässä 4 x 300 m viestissä Ryske kirkasti mitalinsa kultaiseksi voittaen tiukassa loppukiritaistelussa Turun Urheiluliiton ja Noormarkun Nopsan. Ryskeen joukkueessa juoksivat Juuso Kuusinen, Oskari Kaseva, Eetu Kurkikangas ja Atte Kurkikangas.

Joukkueen seuraava tavoite on heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä juostavissa SM-viesteissä, jossa onnistuessaan mahdollisuudet finaaleihin niin 4x100m kuin 4 x 300m viesteissä.