Yleisurheilukouluja ohjaavat SUL:n kouluttamat yleisurheiluohjaajat. Otamme myös iloiseen joukkoomme mielellään uusia ohjaajia/apuohjaajia. Apuohjaajana voi toimia, vaikka ei olisi yleisurheiluohjaajan koulutusta. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden kouluttautua. Toivomme myös, että mahdollisimman moni vanhempi osallistuu talkooapuna pieniin toimitsijatehtäviin esim. pituushyppypaikan lanaus, pallonheiton palautus, kioskitoiminta tms.

Yleisurheilukoulujen säännöt. Tietoa lisenssiin kuuluvasta vakuutusturvasta täältä.

KESÄN 2018 YLEISURHEILUKOULU (5 – 16v.)

Tammelan liikuntakeskuksella maanantaisin alkaen 21.5. klo 18.30 – 19.30. Tänä vuonna yleisurheilukoulun tarkka ajankohta on 21.5.-25.6. ja 6.8.-10.9. Heinäkuu pidetään lomaa ja päättäjäiset ovat 17.9. Urheilukoulu alkaa joka kerta ilmoittautumisella omalle ohjaajalle klo 18.20, tämän jälkeen on ohjattua alkuverryttelyä, yleisurheilulaji ja loppuleikki, peli tai venyttely.
Yleisurheilukoulun tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tukea lasten monipuolista kehittymistä niin liikunnan kuin sosiaalisuudenkin alueella. Liikunta tarjoaa lapselle kehittäviä elämyksiä ja liikunnan iloa! Lapset jaetaan iän ja taidon mukaan ryhmiin.
Kesällä 2018 pienimmät urheilukoululaiset ovat 2013 syntyneitä. Tiedustelut: Johanna Rekola: jtrekola2012 @ gmail.com tai 050 337 7097.
Urheilukoulumaksu (60€ jäsen / 75€ ei jäsen) sisältää:

 • Kerran viikossa ohjattu tunnin harjoituskerta
 • Palkinto päättäjäisissä
 • Urheilukoulutuote
 • Lisenssi/vakuutus
 • Mahdollisuus osallistua omatoimisesti/omakustanteisesti muihinkin kilpailuihin (lisätietoa ohjaajilta)

Kesän yleisurheilukouluun ilmoittautuminen 14.5. mennessä. Yleisurheilukoulun ohjelma ja tiedote löytyvät tämän linkin kautta.

 

KESÄN 2018 KILPARYHMÄ (9 – 19v.)

Tavoitteellisille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Harjoitukset Tammelan urheilukentällä. Toukokuusta syyskuuhun kestävällä kesäkaudella treenataan maanantaisin klo 18 – 20 ja torstaisin klo 17 – 18.30 Liikuntakeskuksella. Satunnaisesti treenejä voi olla myös lauantaina. Ensimmäiset treenit ovat torstaina 3.5.

Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta. Ryhmä jaetaan mahdollisuuksien mukaan pienempiin ryhmiin. Ryhmään pääsee mukaan, kun siirtyy kilpailemaan T/P9 sarjaan, eli vuonna 2010 ja aikaisemmin syntyneet. Vain jäsenille. Jäseneksi voi liittyä täällä. Jäsenmaksu on 10€ / hlö, perhejäsenmaksu 40€. Tiedustelut: Johanna Rekola: jtrekola2012 @ gmail.com tai 050 337 7097.

Maksu 90€ sisältää:

 • Ohjatut harjoituskerrat (kesällä vähintään kaksi ohjattua harjoitusta viikossa)
 • Juoksukoulu keväällä ja syksyllä
 • Pituushyppyvalmennus (ryhmän max koko 16)
 • Urheilukoulutuote
 • Lisenssi/vakuutus
 • pm-, SM- ja seuracup kilpailumaksut
 • Mahdollisuus hakea tukea SUL leirityksiin

Kilparyhmän ilmoittautuminen 20.4. mennessä tästä. Huom! kilparyhmään ilmoittauduttava ehdottomasti ennakkoon, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot ja ryhmän koon tietoon etukäteen.

 

KUNNIAKIERROS

Juostaan jälleen kesällä 2018. Keräämällä kunniakierroksessa 400€ tai yli per urheilija, saa kyseisen urheilijan kesämaksusta 50% alennusta. Lisätietoa kunniakierroksesta täältä.

 

TALVEN YLEISURHEILUKOULU (5 – 10v.)

Tammelan koulukeskuksen liikuntasalissa perjantaisin klo 17 – 18 lokakuu-huhtikuussa alkaen 5.10. Tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Talvikauden (lokakuu-huhtikuu) maksu on 50 €/jäsen ja 65 €/ei jäsen. Ilmoittautuminen täältä syyskuussa
Tiedustelut: yleisurheilu@tammelanryske.fi.
Maksu sisältää:

 • Kerran viikossa ohjattu tunnin harjoituskerta
 • Lisenssi/vakuutus

 

TALVEN KILPARYHMÄ (9 – 19v.)

Tavoitteellisille urheilijoille useampi harjoittelukerta viikossa eri liikuntasaleissa ja ulkotiloissa. Talven kilparyhmän toimintakausi on marraskuu- maaliskuu. Lisätietoa täältä. Ryhmään ilmoittaudutaan saapumalla harjoituksiin. Valmentajat keräävät urheilijoista listan, ja huoltajille lähetetään joulukuussa maksuohjeet. Talven kilparyhmä on tarkoitettu vain jäsenille, maksu xx€. Jäseneksi voi liittyä täällä. Jäsenmaksu on 10€ / hlö, perhejäsenmaksu 40€. Tiedustelut: yleisurheilu@tammelanryske.fi
Maksu sisältää:

 • Ohjatut harjoittelukerrat ja Eerikkilän vuorot
 • Lisenssi/vakuutus vuodelle 2019
 • Mahdolliset minileiripäivät
 • Mahdollisuus hakea tukea SUL leirityksiin

Ilmoittautuminen xx.xx. mennessä sähköpostilla yleisurheilu@tammelanryske.fi. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Lisätietoa ja treenien sisällöt löytyvät täältä.