Tampereen Ratinan juuri uusitulla kentällä käytiin torstaina 28.7 Hämeen piirin 17 v. mestaruuskilpailut. Näin 17-vuotiaat saivat hienon tilaisuuden vihkiä kisan muodossa kentän käyttöön. Kisat piti käydä jo tiistaina 26.7, mutta remontti ei ehtinyt valmistumaan ajoissa, joten kisa siirrettiin torstaille.

Oskari Kaseva juoksi hienosti 100 m alkueränsä kolmanneksi selviytyen suoraan illan finaaliin. Erä oli erittäin tasainen sillä kaikille kolmelle ensimmäiselle kirjattiin sama aika 11.68.

M17 sarjassa 400m hurjasteltiin Suomen ennätysvauhtia. Voittaja Tampereen Pyrintöä edustava Joel Turkka voitti kisan ikäluokan (14v.) SE-ajalla 51.50. Oskari Kaseva otti hienosti hopeaa ennätysajallaan 53.44.  Vaikka palautumisaikaa 400m juoksun jälkeen ennen 100m finaalia jäi vain tunti, kellotti Oskari siitä huolimatta ajan 11.94 sijoittuen upeasti finaalissa pronssille.

HämSY:n M/N 17 pm-kilpailut jatkuvat Hämeenlinnassa 3.8.