Ryskeen yleisurheilu

Ryskeen yleisurheilun visio: Tammelan Ryske on seudun tunnetuin yleisurheiluseura. Eri ikäisille suunnattu toiminta mahdollistaa myönteisiä yleisurheilukokemuksia harrastajille ja kilpaurheilijoille. Lasten urheilukoulu ja nuorisovalmennus ovat seuran valttikortteja. Laadukas valmennus tuottaa menestyviä urheilijoita. Valmennuksen kustannukset pidetään kohtuullisena. Aktiiviset vanhemmat ja toimijat ovat innokkaasti mukana eri tehtävissä. Urheilun edellytykset ovat kunnossa ja osaajat oikeissa paikoissa. Myönteinen ja eteenpäin suuntaava toiminta tuottaa iloista ja yhteisöllisesti kestävää seuratoimintaa.

Ryskeen yleisurheilun toimintaa ohjaavat arvot:

  • Suvaitsevaisuus: Kaikkia kohdellaan oikeudenmukaisesti, tasa-arvoisesti ja toisia kunnioittaen.
  • Avoin toiminta ja ilmapiiri: Kaikki toimijat tiedottavat ja toimivat avoimesti. Vaikeatkin asiat käsitellään loppuun asti.
  • Lähtökohtana lapsi ja nuori: Harjoitustoiminta on mielekästä ja sitä järjestetään ikä ja taitotaso huomioiden. Ilo ja hauskuus pyritään pitämään mukana.
  • Vuorovaikutteisuus: Huomioidaan urheilijoiden, vanhempien ja valmentajien toiveet sekä käytetään hyödyksi heidän ammattitaitoa ja osaamista.

Ryskeen yleisurheilu on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Meillä on selkeät pelisäännöt ja jokainen lapsi ja nuori kohdataan yksilönä. Meille on erittäin tärkeää antaa kaikille mahdollisuus harrastaa. Urheilukoulussamme on myös ryhmät niille, joita kiinnostaa yleisurheilu ja lajeissa kehittyminen, mutta ei niinkään itse kilpaileminen.

 

Meillä on menestyneitä nuoria ja hieman varttuneempiakin yleisurheilijoita. Toimintaa ja ohjausta on saatavissa kaiken ikäisille, toiminann pääpaino on kuitenkin lapsissa ja nuorissa. Kilpailuja kierrämme kesät – talvet.

Kunniakierros on Ryskeen yleisurheilun tärkein varainhankintakeino.

Kilpailemaan?

Ryskeen edustaminen kilpailuissa on helppoa. Ryskeen jäsenenä voi kilpailla Ryskeen mestaruuskisoissa ja viikkokisoissa ilman maksuja. Ilmoittautuminen tapahtuu yleensä paikan päällä 30 minuuttia ennen kilpailujen aloitusajankohtaa kahviossa oleviin listoihin. Nimi oman sarjan listaan ja lähtö-/suorituspaikalle aikataulun mukaan.

Yleisurheilukoululaisilla on yleisurheilukoulumaksun mukana maksettuna SUL:n lisenssi, mikä oikeuttaa kilpailemaan muuallakin. Lisenssiin kuuluu vakuutus alle 14-vuotiaille. 14-vuotiaat ja vanhemmat vastaavat vakuutuksen hankkimisesta itse. Kilparyhmä vastaa itse lisenssin ja tarvittavan vakuutuksen hankkimisesta. Tietoa lisenssistä ja vakuutuksesta SUL:n sivuilta. Monet seurat ottavat joko paikan päällä tai etukäteen osallistumismaksun.

Pääosaan kilpailuista löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi, missä myös kilpailuihin ilmoittaudutaan itse. Jos lisenssisi on maksettu niin nimesi löytyy sieltä. Valitse oma lajisi ja osallistu kilpailuihin.

Aikuis- eli Masters-urheilija? Jos ikää on mittarissa yli 30 vuotta ja olet Ryskeen jäsen (1.1. lukien) niin voit osallistua Suomen aikuisurheiluliiton kilpailuihin (yli 30 vuotta ja yläikärajaa ei todellakaan ole). Kansainvälisiin kilpailuihin voit osallistua täytettyäsi 35 vuotta. Kv- mestaruuskilpailuissa pitää ikää olla mittarissa 35 vuotta kisojen alkamispäivää edeltävänä päivänä. Lisätietoja täältä

Tervetuloa mukaan!

Yleisurheilun yhteystiedot:

TAPAHTUMAKALENTERI

kesä
10
la
10.00 Tammela 600v kisat & Tour de Hammer @ Tammelan liikuntapuisto
Tammela 600v kisat & Tour de Hammer @ Tammelan liikuntapuisto
kesä 10 @ 10.00 – 16.00
Tammela 600v kisat & Tour de Hammer @ Tammelan liikuntapuisto
La 10.6. on urheilun juhlaa, nimittäin Tammelan 600v juhlavuosi kutsuu kilpailemaan. Sarjoja on 11v yleisiin. Heittokentällä kilpaillaan kovatasoinen Tour de Hammer osakilpailu, jossa luvassa pitkiä moukarikaaria Suomen huipulta. Kisoissa mukana Ryskeen huiput juoksuissa, hypyissä ja[...]
kesä
17
la
14.00 Suvi-illan juottopisteen talkoot @ Tammelan koulukeskus
Suvi-illan juottopisteen talkoot @ Tammelan koulukeskus
kesä 17 @ 14.00 – 21.00
Ryske järjestää perinteiseen tapaan OP-Lounaismaan juottopisteen Tammelan koulukeskuksen edessä. Talkoolaisia tarvittaisi paikalla 15-20 henkeä. https://suvi-ilta.fi/lajit/juoksut/
heinä
20
to
14.00 Ryskeen mestaruuskisat @ Tammelan liikuntapuisto
Ryskeen mestaruuskisat @ Tammelan liikuntapuisto
heinä 20 @ 14.00 – 20.00
20.7. Ryskeen mestaruuskisat 24.8. Seuraottelu 14.9. Kunnan mestaruuskisat

Rekola Johanna

Nuorisovalmentaja (SUL koulutus)
puh: 050 337 7097

Reunanen Mira

Nuorisovalmentaja (SUL koulutus): Kestävyysjuoksu
puh. 040 575 7221

Kauranen Mika

Nuorisovalmentaja (SUL koulutus): Heitot, voimailu
puh: 041 753 7176

Laakso Paula

Valmentaja (SUL koulutus)

Puh. 040 589 2594

Laakso Jukka

Nuorisovalmentaja (SUL koulutus)

Hovila Sirpa

Nuorten yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)
puh: 045 640 9529

Kuusela Janne

Nuorten yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)

Laukkanen Siiri

Yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)

Hurjanen Jaana

Yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)

Mäkilä Siiri

Yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)

 

Laukkanen Kaisa

Yleisurheiluohjaaja (SUL:n koulutus)

Korpela Maija

Yleisurheiluohjaaja (SUL koulutus)

Kujala Anne

Yleisurheiluohjaaja (SUL koulutus)

Oksanen Oona

Urheilukouluohjaaja

Välimäki Viivi

Yleisurheiluohjaaja (SUL koulutus)

Syrjälä Erica

Yleisurheiluohjaaja (SUL koulutus)

Kuusela Inka

Yleisurheiluohjaaja (SUL koulutus)

Aaltonen Markus

Urheilukouluohjaaja

Oksanen Mea

Urheilukouluohjaaja

Kinnunen Tiina

Urheilukouluohjaaja

Ryskeen yleisurheilijoita tukemassa:

M. Meri