FC Ryske – yleistietoa ja ohjeita

 

Uudet pelaajat ovat tervetulleita ja voivat tutustua seuraamme neljä harjoituskertaa ilman sitoutumista.

Ilmoittaudu kokeilukertojen jälkeen FC Ryskeen pelaajaksi nettilomakkeella. Lomake lähettää tarvittavat tiedot FC Ryskeen pelaajavastaavalle. Tietoja ei luovuteta muille tahoille.

Lataa FC Ryskeen tietopaketti ”Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa FC Ryskeeseen”  (pdf) 

Kausi- ja jäsenmaksut

Jalkapallokausi seurassamme maksaa 150 € vuonna 2022, jonka lisäksi tulee Tammelan Ryskeen 15 €:n jäsenmaksu (perhejäsenmaksu 50 €).
Sisaralennus kausimaksusta 2. lapsesta 20 € ja 3. lapsesta eteenpäin 40 €, eli kausimaksu 1. lapsesta 150 €/v, 2. lapsesta 130 €/v ja 3. lapsesta eteenpäin 110 €/v.

Jalkapallon kausimaksu suoritetaan kokeilukertojen jälkeen Tammelan Ryske ry:n tilille
FI72 5025 1640 0002 77
Maksuun viesti ”jalkapallo 2022/pelaajan nimi/synt.-vuosi/monesko pelaaja”.
(Esimerkki: ”jalkapallo 2022/Pasi Palloilija/2012/1”)
Kausimaksusta ei lähetetä erillistä laskua, mutta jäsenmaksusta tulee erillinen lasku alkuvuodesta.

HUOM! KAIKISTA JALKAPALLON MAKSUISTA (kausimaksu ym.) on toimitettava kuitti tai kuva kuitista sähköisessä muodossa omalle joukkueenjohtajalle.

Tammelan Ryskeen jäsenmaksu suoritetaan erikseen, tarkempia tietoja seuran jäsensivuilla (https://www.tammelanryske.fi/seura/jasenasiat-liittyminen/)

 

Pelipassi ja vakuutus

Suomen Palloliitto vaatii kaikilta peleihin (sarjapelit ja turnaukset) osallistujilta pelipassin. Pelipassin hinta määräytyy pelaajan iän ja vakuutustarpeen mukaan. Pelipassien ja vakuutusten hinnat löytyvät tarkemmin Suomen Palloliiton sivuilta
(https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassit-ja-vakuutukset).

Jos pelaajalla on oma vakuutus eikä Palloliiton vakuutusta osteta, tulee joukkueenjohtajalle täyttää vakuutustodistus. Todistuslomakkeen voi pyytää omalta joukkueenjohtajalta.

HUOM! Jos pelaaja on edustanut aikaisemmin jotakin toista Suomen Palloliiton alaista seuraa täytyy pelaajalle tehdä pelaajasiirto ennen pelipassin maksamista (huomioithan että pelaajasiirtoon saattaa kulua useampi päivä). Siirtoon tarvitaan molempien seurojen hyväksyntä. Jos pelaajalle ei löydy joukkuetta omaan ikäsarjaan voidaan pelaajalle anoa yli-ikäisyyslupaa. Pelaajasiirtoihin ja yli-ikäisyysluvan anomiseen liittyvät käytännön toimet hoitaa pelaajavastaava. Ota epäselvissä tilanteissa yhteyttä seuramme pelaajavastaavaan (Piia Rinne, ryskejalkapallo@gmail.com).

 

Yleistä peleistä ja harjoituksista

Harjoituksiin saavutaan 15 minuuttia ennen ilmoitettua alkamisaikaa, jotta harjoittelu voidaan aloittaa aikataulun mukaisesti. Joukkueharjoitusten lisäksi on hyvä muistaa myös omatoiminen harjoittelu!

Pelipaikalla pitää olla hyvissä ajoin, valmiina pelivarusteissa viimeistään puoli tuntia ennen pelin alkua. Valmentajat ja joukkueenjohtaja informoivat tarvittaessa tarkemmin aikatauluista. Vieraspeleihin matkustavat voivat sopia kimppakyydeistä. Kuljettajalle maksetaan bensaraha 5 euroa / kyytiläinen.

Pelikenttien sijainnista ja alustatyypistä voit löytää tietoa esimerkiksi Palloliiton tulospalvelun sivustolta osoitteesta https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/kentat/lantinen. Tietoa voi hakea myös järjestävän seuran ja paikkakuntien omilta nettisivuilta.

 

Asusteet ja pukeutuminen

Virallinen peliasu on raidallinen sinimusta t-paita (FC Ryskeen pelipaita), valkoiset sukat ja mustat shortsit. Kylmällä säällä voi pukea alle mustan teknisen kerraston.

Kaikissa peleissä ja harjoituksissa käytetään säärisuojia. Muista myös oma pallo ja juomapullo. Talvella saliharjoituksissa jalkineena sisäpelikengät, nurmella ja keinonurmella nappikset.

Ulkoharjoituksissa tulee huomioida sään mukainen pukeutuminen. Kylmällä säällä kannattaa varautua verkkapuvulla ainakin alkulämmittelyyn ja mukaan on hyvä ottaa myös sormikkaat ja kevyt pipo. Kesähelteillä pitää muistaa auringolta suojautuminen ja varata riittävästi juomavettä mukaan.

Harjoituspaidat ja veryttelyasut tilataan Forssan Intersportista, joka vastaa painatuksesta ja ilmoittaa, kun tilaus on noudettavissa. Pelaaja käy itse tilaamassa vaatteen Forssan Intersportista ja maksu suoritetaan myymälään tilauksen yhteydessä. Mainitse myymälässä, että olet FC Ryskeen jalkapalloilija, jotta saat oikean vaatemerkin ja mallin.

FC Ryskeellä on myynnissä asusteita seuran omalla painatuksella:

valkoiset pelisukat – 5 euroa
pipo – 10 euroa
panta – 10 euroa

Voit tiedustella asusteista joukkueenjohtajalta tai jalkapallojaostosta (jalkapallo@tammelanryske.fi)

TAPAHTUMAKALENTERI

Ei tulevia tapahtumia.