Tälle sivulle on koottu tietoa jäsenyydestämme.

Viimeisin jäsenkirje

TamRy_jäsenkirje_2019

Jäsenmaksu kaudella 2018-2019

Jäsenmaksuksi vuosikokous päätti 10 euroa/jäsen tai 40 euroa / perhe. Jäsenmaksulaskut tulevat jäsenkirjeen mukana tammi – huhtikuun aikana. Seuraan vuoden aikana liittyvät suorittavat jäsenmaksun Ryskeen tilille ja toimittavat jäseneltä edellytettävät tiedot esimerkiksi alla olevalla jäsenhakemuskaavakkeella tai sähköpostilla jäsenrekisteriin.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Ilmoita halukkuudestasi vaikka sähköpostitse sihteerille tai Jäsenasiat – Jäsenyys / liittyminen -lomakkeen kautta ja maksat jäsenmaksun Tammelan Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77. Lomakkeella on ilmoitettava jäsenrekisteriä varten tarvittavat tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköposti, syntymäaika pp.kk.xxxx). Alaikäiseltä huoltajan puhelinumero ja sähköpostiosoite.

Jäsenedut

Jäsenedut vaihtelevat vuosittain. 1.1.2019 alkaen Ryskeen jäsenet pääsevät Vesihelmeen alennetuilla hinnoilla.

Jäsenyydestä eroaminen

Muistathan, että jäsenyytesi ei pääty vaikka jättäisit jäsenmaksusi maksamatta. Jäsenyys päättyy ainostaan ja vain omalla ilmoituksellasi (ilmoitus jäsenyyslomakkeen kautta riittää). Jäsenmaksujen laiminlyönti voi johtaa sääntöjen mukaiseen jäsenyydestä erottamiseen.

Osoitteenmuutokset

Pidäthän meidätkin ajan tasalla jos osoitteesi muuttuu. Ilmoitus sähköpostilla tai jäsenlomakkeen kautta. Näin jäsenrekisterimme pysyy ajan tasalla.

Jäsenrekisteriseloste

Käytämme SUL:n jäsenrekisteripalveluja. Tässä jäsenrekisteriseloste.

 

Tervetuloa Tammelan Ryskeeseen!