Tälle sivulle on koottu tietoa jäsenyydestämme.

Viimeisin jäsenkirje

TamRy_jäsenkirje_2020

Jäsenmaksu kaudella 2019-2020

Jäsenmaksuksi vuosikokous päätti 15 euroa/jäsen tai 50 euroa / perhe. Jäsenmaksulaskut tulevat jäsenkirjeen tai sähköpostin mukana kesäkuun aikana. Seuraan vuoden aikana liittyvät suorittavat jäsenmaksun Ryskeen tilille ja toimittavat jäseneltä edellytettävät tiedot esimerkiksi alla olevalla jäsenhakemuskaavakkeella tai sähköpostilla jäsenrekisteriin.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Ilmoita halukkuudestasi vaikka sähköpostitse sihteerille tai Jäsenasiat – Jäsenyys / liittyminen -lomakkeen kautta ja maksat jäsenmaksun Tammelan Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77. Lomakkeella on ilmoitettava jäsenrekisteriä varten tarvittavat tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköposti, syntymäaika pp.kk.xxxx). Alaikäiseltä huoltajan puhelinumero ja sähköpostiosoite.

Jäsenedut

Tällä hetkellä Ryskeen yhteistyökumppanit tarjoavat Ryskeen jäsenille seuraavia etuja:

  • Urheilu-Kenni: Alennusta ostoksista, alennukset tuotekohtaisesti, seura mainittava kassalla
  • Vesihelmi: Ryskeen jäsenet pääsevät alennetulla hinnalla, nimilista kassalla
  • Tammelan kunta: Liikuntapuiston kuntosalilla sunnuntai iltaisin seurojen ilmainen punttisalivuoro.
  • KJ-Sport: Tuotteista tuoitekohtaisia alennuksia

Jäsenyydestä eroaminen

Muistathan, että jäsenyytesi ei pääty vaikka jättäisit jäsenmaksusi maksamatta. Jäsenyys päättyy ainostaan ja vain omalla ilmoituksellasi (ilmoitus jäsenyyslomakkeen kautta riittää). Jäsenmaksujen laiminlyönti voi johtaa sääntöjen mukaiseen jäsenyydestä erottamiseen.

Osoitteenmuutokset

Pidäthän meidätkin ajan tasalla jos osoitteesi muuttuu. Ilmoitus sähköpostilla tai jäsenlomakkeen kautta. Näin jäsenrekisterimme pysyy ajan tasalla.

Jäsenrekisteriseloste

Käytämme SUL:n jäsenrekisteripalveluja. Tässä jäsenrekisteriseloste.

 

Tervetuloa Tammelan Ryskeeseen!