KAUDEN VIIMEINEN OTTELU TÄNÄÄN KLO 18.30!

Tammelan Ryskeen lentopallokausi 2018-2019 on laskeutumassa päätökseensä. Ilmiömäisellä harjoitusottelurumeamalla alkanut ja täydellisellä syksyn mittaisella mahalaskulla jatkunut kausi on saamassa komean päätöksen. Keväällä voitosta voittoon matkannut Ryske on sinetöinyt asemansa alemman jatkosarjan kakkosena ja matkaa ennen viimeistä ottelua viiden ottelun voittoputkessa. Kevätkaudella Ryske on saalistanut peräti 11 kolmen pisteen voittoa ja kärsinyt ainoastaan neljä tappiota.

Viimeisessä ottelussa vastaan saapuu Aitolahden Riento Tampereelta. Edellisen kohtaamisen Ryske vei Tampereella nimiinsä 3-1 varsin hyvätasoisen kamppailun päätteeksi. Huhujen mukaan AitRi on tulossa tänään Tammelan hornankattilaan hieman vajaalla rosterilla, mutta odottaa sopii, että kamppailusta tulee tiukka. AitRilla on edelleen ohut sauma nousta sarjan neloseksi, mikäli se nappaa Ryskeeltä täyden pistepotin ja Keimolan Kaiku konttaa Loimu kakkosen vieraana huomenna.

Ryskeellä on jalkeilla lauantai-iltana lähes täysi miehistö. Kaikki toki tietävät, että vaikka miehistön määrä on ollut usein tällä kaudella pieni, niin keskeiset ongelmat kohdistuvat kuitenkin ensisijaisesti miehistön laatuun. Hakkurin tontille on ehdolla Aku, jonka jalat ovat niin kipeät, että eivät oikein kestä hyppimistä. Tämä kuulostaa hieman ongelmalliselta vaivalta lentopalloilijalle. Liberon tontille Härmä saattaa sovitella Kauppakuja Casanova Touko Lukkalaa, jolla reistailee tällä hetkellä polvista kaksi kautta kaksi. Jännityksellä odotetaan, että nähdäänkö Matias Ryhdän ja Kasper Vuorisen sairastaessa toisena keskihyökkääjänä Sämpy Karlsson, jonka viime vuosien näytöt keskihyökkääjänä pelaamisesta rajoittuvat yhteen räväkkään rättilyöntiin kuluneen torstain harjoituksissa.

Yleispelaajaksi on tyrkyllä Tero ”one more year” Heiskanen, jonka lyöntikäden olkapää on siinä määrin kalkkeutunut, että sen nostaminen oman nännin yläpuolelle onnistuu vain väkivaltaisen kaverin avustuksella. Kiinnostavana yksityiskohtana on Ryskeen pistenikkari Teemu Piilolan mahdollisuus rikkoa kunnioitusta herättävä 300:n pisteen raja. Kolmensadan puhkaiseminen ei vaatisi Temeltä tänään kuin hieman rapiat 40 pistettä. Kylillä on liikkunut pientä huhua, että tänään 100 prosenttia passeista annetaan Teemulle. Tämä voisi kyllä varsin hyvä ratkaisu tilanteessa, jossa muut mahdolliset hyökkäyspelaajat ovat Keskisohlaajat Ranta ja Karlsson, hyppäämätön hakkuri Hirvonen ja oikeakädetön Heiskanen.

 

TULE KANNUSTAMAAN RYSKE VOITTOON KAUDEN VIIMEISESSÄ OTTELUSSA LAUANTAINA 18.30!

 

VAPAA PÄÄSY JA JOKIOISTEN LEIVÄN KIOSKI!