KATKEAAKO RYSKEEN TAPPIOPUTKI LAUANTAINA?

 
Tammelan Ryskeen mallikkaasti alkanut, ja jopa viiden ottelun voittoputkeen johtanut alkukausi on saanut mollivoittoisia käänteitä. Ensin Ryske taipui niukasti 3-2 Keimolan Kaiulle. Tämän jälkeen Ryske nouti vielä tyylikkään 3-1 voiton Aitolahden Riennosta, mutta taantui jälleen 3-1 tappioihin ensin Oripäälle ja sitten VaLePalle.
 
Ryskettä on viimeisessä neljässä ottelussa vaivannut jännä toisesta erästä alkanut mahalaskeminen. Jokaisessa näistä kamppailuista Ryske on vienyt ensimmäisen erän nimiinsä, usein varsin tuntuvalla piste-erolla. Tämän jälkeen vastustajat ovat pyöritelleet Ryskettä pitkin jumppasaleja läpi kakkoserän. Vain Keika- ja AitRi-otteluissa Ryske onnistui kasaamaan toisen erän pettymyksestä itsensä ja nappaamaan sarjapisteitä.
 
Nyt edessä on kahden ottelun viikonloppu, jossa vastaan asettuvat ennakolta hieman Ryskettä heikommat Haminan Arsi ja Korian Ponsi. Ryske on jo tammikuussa käynyt ryöstöretkellä Haminassa ja napannut Arsilta täyden pistepotin. Arsin kevätkauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto antaa vielä odottaa itseään.
 
Lauantaina Ryske saa pitkän tauon jälkeen kotiotteluun jalkeille lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon. On jopa huhuiltu, että Jouni ”kulkee kepeillä” Karjala voisi tulla tekemään tässä ottelussa sen yhden lehmänloikan, jonka hänen polvensa saattaa hyvänä päivänä kestää. Jo pelkästään tämän option vuoksi kannattaa tulla Tammelan lentopallopyhättöön aistimaan menoa ja meininkiä.
 

OTTELU ALKAA KLO 18.30. VAPAA PÄÄSY JA EDUKAS JOKIOISTEN LEIVÄN LEIPUROIMA PULLAKAHVIKIOSKI!