Liity Ryskeen jäseneksi yläpuolella olevien painikkeiden kautta,  voit liittyä suoraan sopivaan jaostoon, tai sitten yleisjäseneksi.

Voit maksaa myös helposti Mobilepay sovelluksen kautta:

Lyhytnumerolla 11766 löytyy Tammelan Ryske jäsenmaksut, josta voit valita perhemaksun tai yksilömaksun,

Jos haluat maksaa jäsenmaksusi suoraan tilille  tilinumeromme on
LOP FI72 5025 1640 0002 77. Kirjoita viitteeksi nimesi ja jaosto.

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti! Jatkossa esim. maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta. Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea yhteistyössä Vincit Oyj:n kanssa.

Sujuvasti liikkeelle

Jotta pääsemme sujuvasti liikkeelle uuden palvelun käyttöönotossa, pyydämme jokaista teitä huolehtimaan seuraavat asiat kuntoon 1.12.2022 mennessä:

  1. Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole): Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla.
    Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.
  2. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Jäsenmaksujen maksaminen jatkossa

Jäsenmaksu osoitetaan jatkossa jäsenille suoraan palvelussa. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä, jonka kautta ne pääsee maksamaan suoraan. Laskuja ei enää lähetetä.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa!