Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Toimenpiteet – liity jäseneksi
Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on liityttävä itse seuran jäseneksi Suomisportissa. Luomme seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat palveluun, ja jäsenet itse hakevat oikean luokan jäsenyyttä klikkaamalla jäsenluokan linkkiä. Linkit löytyvät täältä. Edellytämme, että jäsenet hakevat jäsenyyden.
Seura hyväksyy liittymispyynnöt seuran sääntöjen mukaisesti kokouksissaan.

Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa
Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenmaksut maksetaan Suomisportin kautta. Enää emme lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, MobilePay jne) Suomisportissa.
Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa.

Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä
Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa.
Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Palveluun ei jäsenellä ole salasanaa, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse. Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät, kalenterit ovat näppärästi saatavilla.

Sporttiterveisin,
Ryskeen johtokunta