Aikuisurheilijaksi lasketaan yli 30-vuotiaat yleisurheilijat. Ryske on Suomen aikuisurheiluliiton SAUL:n jäsen. SAUL:n sivuilta löytyy tietoa kilpailuista ja muista tapahtumista, kuten leireistä.

Aikuisurheilijamaksu 50€/vuosi sisältää Eerikkilän vuorot talvella (katso tapahtumakalenterista vuorot: alkavat marraskuussa). Maksu maksetaan marraskuun loppuun mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu 3002/aikuisurheilija, urhelijan nimi). Aikuisurheilijaksi voi tulla myös kesken kauden, silloin eräpäivä on heti.

Aikuisurheilijan tulee olla seuran jäsen. Jäseneksi voi liittyä täältä. Aikuisurheilija ostaa itse lisenssin halutessaan ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisenssin sekä sporttiturva-vakuutuksen (1981 tai myöhemmin syntyneet) voi ostaa täältä. 

Aikuisurheilija hoitaa kisailmoittautumiset ja – maksut itse. Aikuisurheilija tai hänen valmentajansa ei ole oikeutettu kulukorvauksiin.
Jos aikuisurheilija haluaa osallistua Nuorisovalmennusryhmän yhteisharjoituksiin, siinä tapauksessa aikuisurheilija maksaa pelkästään NVR-ryhmän mukaiset maksut ja ilmoittautuu mukaan NVR-ryhmään tämän linkin kautta