Aikuisurheilijaksi lasketaan yli 30-vuotiaat yleisurheilijat. Ryske on Suomen aikuisurheiluliiton SAUL:n jäsen. SAUL:n sivuilta löytyy tietoa kilpailuista ja muista tapahtumista, kuten leireistä.

Aikuisurheilijamaksu 50€/vuosi. Maksu maksetaan marraskuun loppuun mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu 3002/aikuisurheilija, urhelijan nimi). Aikuisurheilijaksi voi tulla myös kesken kauden, silloin eräpäivä on heti.

Aikuisurheilija voi käyttää seuran varaamia harjoitusvuoroja mm. Eerikkilän urheiluopistolla, Manttaalilla, Someron heittohallissa, koulun saleissa ja liikuntapuistossa. Aikuisurheilija voi sopia valmentajien kanssa osallistumisesta seuran valmentajien harjoituksiin. Valmentajien yhteystiedot nvr-ryhmän tiedoissa.

Aikuisurheilijan tulee olla seuran jäsen. Jäseneksi voi liittyä täältä. Aikuisurheilija ostaa itse lisenssin halutessaan ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisenssin sekä sporttiturva-vakuutuksen (1981 tai myöhemmin syntyneet) voi ostaa täältä. 

Aikuisurheilija hoitaa kisailmoittautumiset ja – maksut itse.