Pojat -06, E10, Maskun talvisarjan aloitus 25.10.2015

Ensimmäinen peli talvisarjassa oli Ihalan kettujen (Raisio) keltaista joukkuetta vastaan. Pelin aloituksessa Miro oli maalissa. Ensimmäiset kymmenen minuuttia pelattiin lähinnä yhteen maaliin, meidän totutellessa hieman ylisuureen, n. 15 m ylipitkään, kenttään. Pelikellon edetessä puntit tasaantuivat ja molemmille maaleille alkoi tulla vaarallisia tilanteita. Takaiskuna meille, vastustaja pääsi oikeasta laidasta läpi ja syötti lähes päätyviivalta maalille, 1-0. Koko ekan jakson ajan Miro esitti loistavia torjuntoja ja pelasti ainakin kolmelta varmalta näyttäneeltä takaiskulta.

Toiselle puolikkaalle maalivahdiksi meni Niilo. Tällä jaksolla Ryskekin innostui hyökkäämään ja yhdestä läpiajosta Miro teki tasoitusmaalin. Erinomaisista torjunnoista huolimatta vastustaja pääsi tuikkaamaan 2- 1 johtomaalin jakson puolivälissä. Hetkeä myöhemmin nähtiin erikoinen biljardimaali, kun Robin maalivahdin alueen rajalta potkaisi pallon kolmen vastustajan kautta ja maalivahdin mahan alta maaliin. 2-2 tasoituksen jälkeen peli pysyi pitkään tasaisena. Ottelun lopulla, 3-2 tilanteessa, Ryskeen pelaamista painotettiin hyökkäykseen. Tätä hyväkseen käyttäen vastustaja pääsi puolustuksen ohi tekemään 4-2 voittomaalin aivan ylärimaa hipovalla roikkupallolla.

Tappiosta huolimatta peli antoi paljon kokemusta pojille. Valmentajien mielestä kaikki pelasivat erinomaisesti ja täydellä sykkeellä koko pelin ajan. Erityismaininta hyökkääjien ja keskikenttäpelaajien läpijuoksuille vastustajan maalille. Oli hienoa todeta, että joukkueessamme on kentällä jokaiselle pelipaikalle mainioita pelaajia.

Myös parikymmenhenkiselle kannustusjoukolle iso kiitos mukanaolosta.

Tästä on hienoa jatkaa seuraavaan peliin.

Teksti: Jarkko Koivula