Ryske oli viidennellä sijalla Hämeen piirin seuraluokittelussa ja on siksi oikeutetusti kutsuttu yhdeksän muun parhaan seuran kanssa seuraotteluun Pirkkahalliin Tampereelle. Katso lajit ja ilmoittaudu 20.1. mennessä mukaan kisoihin kilpailukalenterin kautta. Urheilijalla on oikeus osallistua kahteen lajiin omassa sarjassa + sukkulaviestiin. Viestissä voi juosta myös omaa sarjaansa vanhemmissa. Yhdessä lajissa saa olla 4 urheilijaa samasta seurasta (voit katsoa Ryskeen ilmoittautumistilanteen kilpailukalenterin ilmoittautuneet kohdasta). Seuran kahden parhaan urheilijan pisteet lasketaan mukaan.

Talven kilparyhmäläisille on lisenssi hankittuna. Ilman lisenssiä kilpailuun ei voi osallistua. Jos sinulta puuttuu lisenssi, ota pikaisesti yhteyttä  Marjaana Kukkolaan.

Osallistumismaksua ei ole, koska osallistuvat seurat hoitavat yhdessä toimitsijatehtävät. Tämä tarkoittaa, että paikalla olevien vanhempien ja huoltajien tulee osallistua toimitsijatehtäviin. Miettikää valmiiksi, kumpaan toimitsijatehtävään osallistutte.

Tammelan Ryskeen toimitsijatehtävät:
15.00  T13 Korkeus (A-halli) TammmelRy
17.00  T15 Pituus (A-halli)  VehU + TammmelRy

Pöytäkirjat voi hakea ylätasanteen kilpailukansliasta. Jokainen vastuuseura varmistaa että kenttälajin suorituspaikka on valmiina ja se jää siivottuun kuntoon lajin päätyttyä.

Kilpailukansliasta haetaan pitkille matkoille kilpailunumerot.
Muuten varmistukset (pikamatkat ja kenttälajit) suoraan suorituspaikalla.
Sukkulaviestin juoksijat tulee ilmoittaa tunti ennen lajin alkua kilpailukansliaan. Kun ilmoittautumisaika on päättynyt , päätämme Ryskeen osalta viestiin osallistumisesta (eli onko riittävästi urheilijoita paikalla). Tästä ilmoitamme.

Ei muuta kuin isolla joukolla tekemään hyviä tuloksia ja testaamaan yleisurheilukuntoa talven keskellä!