Tammelan Ryskeeseen saatiin viisi hopeamitalistia, 7 pistesijaa ja 8 urheiljan omaa uutta ennätystä. SM-hopeaa saavuttivat Ville Tuki M17 korkeudessa tuloksella 192 sekä T15 ja P14 kuulan joukkueurheilijat Henna Salminen, Siiri Laukkanen, Vili Välimäki ja Jani Laakso. Peppi Koppanen heitti N16 keihäässä kuudenneksi omalla ennätyksellään 42,63. T15 sarjan 2000 m:llä Pinja Kämi juoksi pistesijalle 8. P14 sarjassa pisteille kilpailivat Veeti Saarinen 2000 m 5. ja 800 m 7., Veikko Mäkilä 2000 m 8. Jani Laakso moukarissa 7. ja Vili Välimäki kuulassa 8.

Tytöt ja pojat 14-15 v kilpailivat Saarijärvellä. Perjantai käynnistyi P14 moukarinheitolla, jossa Jani Laakso piti huoltojoukkoja jännityksessä kahdella yliastutulla. Jani näytti kilpailujan hermonsa ja täräytti kolmannella heitolla finaaliin. Finaalissa jysähti vielä uudet kymppiluvut 40,10 ja sijoitus 7. Lauantaiaamu alkoi poikien kuulan joukkuehopealla. Helpolla se ei tullut. Joukkuekilpailu ratkeaa kolmen ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella ja kahden kierroksen jälkeen Ryskeen poijilla oli vielä parannettavaa. Ja niin pojat paransivatkin. Vilin toisen kierroksen tulos 11,93 jäi voimaan, Jani pukkasi kolmannella ennätyksensä 10,44 ja pojat nousivat yhteistuloksella 22,37 hopealle. Vili pääsi finaaliin ja työnsi neljännellä pitkän työnnön 13 metrin paikkeille, mutta astui hieman reunan päälle. Vili paransi vielä tulostaan 11.98:aan ja sijoittui 8:nneksi. Kuulapaikalla riitti jännistystä myöhemminkin, nimittäin T15 kuulan joukkuekisasssa Henna Salminen ja Siiri Laukkanen olivat mitalin syrjässä kiinni, mutta tarvitsivat vielä viimeiseen työntöön hieman parannusta. Siirin ensimmäinen työntö kantoi ennätyksen tuntumaan 10.20 ja tiukassa paikassa Henna Salminen paransi kolmannella työnnöllä tulokseen 10.39, tytöt nousivat hopealle kahden sentin turvin.
Henkilökohtaisissa tuloksissa Henna oli 21. ja Siiri 22. Henna oli hyvässä vireessä myös moukarinheitossa, jossa hän heitti uuden ennätyksensä 43,95 ja sijoittui 9:nneksi. Ennätys tuli juuri oikeaan paikkaan, nimittäin moni tilastojen valossa paremmin heittänyt tyttö jäi Hennan taakse.
T15 80 m aitajuoksussa Siiri Mäkilä juoksi alkuerissä kauden toistaiseksi parhaan juoksunsa aikaan 13.47. Siiri sijoitus aidoissa 20. Poikien korkeuden joukkuekilpailussa Samu Kauppi ja Jesse Tuki sijoittuivat neljänneksi yhteistuloksella 285. Samu hyppäsi 145 sijoituksella 13 ja Jesse 140 sijoittuen 14:ksi. Pojat tekivät hyviä hyppyjä korkammaltakin, mutta tuuliolosuhteet osoittautuivat haastaviksi, jopa niin kovaksi, että vieressä oleva seivähyppyteline kaatui tuulen voimalla.
Lauantaina kestävyysjuoksijat pääsivät vauhtiin ja Veeti Saarinen juoksi helteisessä säässä 800 m aikaan 2.16,93 sijoittuen 7:nneksi. Kasilla nähtiin myös kova loppukirikamppailu, jossa Veeti ohitti pari juoksijaa.

Sunnuntaina jatkettiin kestävyysjuoksuilla. Ensimmäisenä tulessa olivat P14 2000 m:n juoksijat Veikko Mäkilä ja Veeti Saarinen. Juoksun kärkinelikko irtautui juoksun alkuvaiheessa ja Veeti piti vauhtia viidentenä Veikon juostessa seuraavassa juoksijajoukossa. Veeti oli maalissa viides omalla ennätyksellä 6.27,01. Veikko kiri joukon kahdeksanneksi myös ennätyksellä 6.32,69. Poikien jälkeen juostiin T15 2000 m, jossa Pinja Kämi paransi ennätystään roimasti 7.03,48 sijoittuen kahdeksanneksi.
P14 kiekonheiton joukkue sijoittui kuudenneksi Vili Välimäen ja Samu Kaupin saavuttaessa yhteistuloksen 57,12. Vilin kiekko lensi tänään 30,81 sijoitukseen 11. ja Samun 26,31 sijoittuen 13:ksi. SM-kisojen päätöslajissa T15 kiekonheitossa Siiri Laukkanen oli huikeassa vireessä. Siirin kaikki heitot kantoivat ennätyslukemille ja parhaaksi heitoksi mitattiin uudet kymppiluvut 31,01.Siirin sijoitus 22.

Tammelan Ryskeen nuorten menestys viikonlopun aikana oli todella mahtavaa. Näin hienoa ryskettä ei ole nähty pitkään aikaan SM-kisoissa. Ryskeen kaikki 12 SM-urheilijaa saavuttivat mitaleita, pistesijoja ja omia ennätyksiä enemmän kuin moneen vuosikymmeneen. Nuoret kilpailivat keskittyneesti ja kilpaurheilijan asenteella. Monelle SM-kisat olivat ensimmäiset, mutta antoivat rutkasti intoa uusiin SM-kisoihin tuleville vuosille!