Jännitysnäytelmä jatkuu. Liigakärki pelaa seuraavan ottelunsa torstaina 1.9. klo 19.00 Forssassa, Tölön jalkapallokentällä: FC Ryske – Ilves T05. Tervetuloa kannustamaan!

 

Tämä kesä on osoittautunut FC Ryskeen tytöille huippukaudeksi. Jokainen joukkueen kahdestatoista pelistä on ollut voitokas. Alkukesän joukkue pelasi Tampereen piirin D-tyttöjen ykkösessä ja voittojensa kautta nousi loppukaudeksi pelaamaan D-tyttöjen liigaa. Liigassa on pelattuna nyt neljä ottelua, joista varmaan tyyliin on tullut voitot. Maalitilaston kärjessä komeilee Lili Reunanen. Joukkueen tasaisuudesta ja monipuolisuudesta kielii kuitenkin se, että maalitilastoissa näkyy liki jokaisen tytön nimi, myös maalivahdin. Vakiintuneeksi ja erinomaiseksi maalivahdiksi joukkueelle on profiloitunut Tytti Nyrönen.

Joukkueessa pelaa neljätoista aktiivisesti ja monipuolisesti liikkuvaa tyttöä. Joukkueen ikäjakauma on laaja, mutta taso tasainen. Yhteiset pelivuodet näkyvät joukkueen toiminnassa positiivisesti ja osa pelaajista on löytänyt oman suosikkipelipaikkansa. Edelleen pelipaikkoja kierrätetään ja säännöllisesti kokeillaan jotain uutta. Joukkue on erityisesti kehittynyt yhteispelaamisessa, syötöissä ja puolustamisessa. Joukkuekavereiden apuun uskalletaan luottaa ja joikaisen pelaajan onnistumisista nautitaan. Joukkueen suurin voimavara lieneekin yhteispeli!

 

d-tytot

Kuvassa Tommi Reunanen, Oona Oksanen, Luna Reunanen, Maija Haapanen, Stella Koivula, Kaisa Koivunen ja Susanna Nyrönen. Alarivissä pelaajat Lili Reunanen, Mea Oksanen, Pinja Kämi, Tytti Nyrönen, Lotta Lahtinen ja Helmi Kannisto. Joukkuekuvasta puuttuvat pelaajat: Siiri Julkunen, Kaarina ja Helka Rikkola sekä joukkueenjohtaja Johanna Kannisto.

 

Joukkueen päävalmentajana toimii Tommi Reunanen. Kevättalvella tytöt treenasivat Tuomas Karhun, Aleksi Kujamäen, Salla Vahan ja Anwer Al-Hamamin johdolla. Menestyvä ja hurjaa tahtia kehittyvä joukkue etsiikin nyt toista omaa valmentajaa, joka pystyisi sitoutumaan toimintaan ympäri vuoden tai vaihtoehtoisesti talvikaudeksi. Joukkueen huoltajana toimii Susanna Nyrönen ja joukkueen pitkäaikaisena johtajana Johanna Kannisto, puh. 050 381 1145.

Joukkueen pelejä on ollut ilo seurata.

Torstainen liigaottelu FC Hakaa vastaan oli tiukka, mutta FC Ryske voitti pelin lukemin 5–4. Kiitos kannustajille!

Tilastotietoa:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&108547&trejp16