jäsenasiat

Tälle sivulle on koottu tietoa jäsenyydestämme.

Kuluvan vuoden jäsenkirje

Ryskeen jäsenkirje 1/2014

Jäsenedut

Jäsenedut päivittyvät kausittain.

Jäsenmaksu 2014

Jäsenmaksuksi vuosikokous päätti 10 euroa/jäsen tai 40 euroa / perhe. Perhejäsenmaksuista pitää ilmoittaa Ryskeen sähköpostiin etukäteen (tammelan.ryske att surffi.net). Jäsenmaksulaput tulevat jäsenkirjeen mukana tammi – huhtikuun aikana. Seuraan vuoden aikana liittyvät suorittavat jäsenmaksun Ryskeen tilille ja toimittavat jäseneltä edellytettävät tiedot esimerkiksi jäsenhakemuskaavakkeella tai sähköpostilla johtokunnalle.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Ilmoita halukkuudestasi vaikka sähköpostitse sihteerille tai palautelomakkeen kautta ja maksat jäsenmaksun Tammelan Ryskeen tilille FSOP FI72 5025 1640 0002 77.

Jäsenyydestä eroaminen

Muistathan, että jäsenyytesi ei pääty vaikka jättäisit jäsenmaksusi maksamatta. Jäsenyys päättyy ainostaan ja vain omalla ilmoituksellasi (ilmoitus palautelomakkeen kautta riittää). Jäsenmaksujen laiminlyönti voi johtaa sääntöjen mukaiseen jäsenyydestä erottamiseen.

Osoitteenmuutokset

Pidäthän meidätkin ajantasalla jos osoitteesi muuttuu. Ilmoitus sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta. Näin jäsenrekisterimme pysyy ajantasalla.

Jäsenrekisterin seloste

Käytämme SUL:n jäsenrekisteripalveluja. Tässä jäsenrekisteriseloste.

Tervetuloa Tammelan Ryskeeseen!