JasenkirjeTalkoot2014

 

Yli 600:lle Tammelan Ryskeen jäsenelle on lähetetty tämän vuoden ensimmäinen jäsenkirje. Kirjeet saapuvat perille 23.4 alkaen. Löydät kirjeestä yhteenvetoa menneen kauden tapahtumista sekä ajankohtaisista tulevista tapahtumista.

Yhteystietojen muutokset

Jos huomaat virheitä jäsentietoissa tai haluat tehdä jäsenyyteen muutoksia, niin ilmoita siitä joko sähköpostitse, seuran nettisivujen kautta tai soittamalla sihteerille 050 3443 752.  Ajan tasalla oleva jäsen- ja yhteystietorekisteri on jäsenten ja seuran yhteinen etu. Seuran sähköpostiosoite on tammelan.ryske@surffi.net.

Jäsenmaksu 2013 – 2014

Jäsenkirjeen mukana on seuran jäsenmaksu toimintakaudelle 2013 – 2014. Jäsenmaksu on pysynyt samana kuin viime vuonnakin, eli vain 10 euroa/jäsen tai sitten vaihtoehtoisesti perhejäsenmaksuna 40€/perhe. Jäsenmaksun suorittaminen on tärkeää seuran toiminnan kannalta. Jäsentensä ansiosta seura voi toteuttaa liikuntatoimintaa paikkakunnan kaikenikäisille liikunnan harrastajille ja aktiivisille kilpaurheilijoille. Jäsenmaksun eräpäivä on 6.5.2014. Jos olet liittynyt Ryskeeseen vuoden 2014 aikana ja olet tänä vuonna jo maksanut jäsenmaksusi, niin sitä ei tarvitse nyt uudestaan maksaa.

Kiitos kun olet Ryskeen jäsen, tavataan liikunnan merkeissä!