Lopen Voima ja Kunto team ry järjesti sunnuntaina järjestyksessään toiset Jussin muistopenkkarit edesmenneen Juhani Äijön muistoksi. Jussin Malja niminen kiertopalkinto jaettiin yhdeksättä kertaa kilpailijalle, joka tekee parhaan tuloksen suhteessa omaan painoonsa. Tammelan Ryskeen Mikko Tiensuu voitti palkinnon neljännen kerran nimiinsä.

Päivän aikana kilpailtiin sekä klassisessa- että varustepenkkipunnerruksessa. Mukana oli naisia ja miehiä kaikista ikä- ja painoluokista. Tiensuun kanssa samaan kategoriaan eli avoimen ikäluokan alle 120 kiloa painaviin miehiin osallistui myös Tammelan Ryskeen Janne Hakala, joka sijoittui toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Eastside Iron Triben Timo Rukkila.

Nuorin osallistuja oli 13-vuotias Anton Kauranen Nokian Voimailijoista. Hän teki oman ennätyksensä klassisessa penkkipunnerruksessa nostaen alle 53 kiloa painavien sarjassa 62,5 kiloa. Vanhin kilpailija oli Hyvinkään Voima-Veikkojen 83-vuotias Olavi Kallio. Teräsvaari osallistui molempiin lajeihin ja urakoi siten kuusi nostoa, joista parhaat olivat klassisen 107,5 kiloa ja varustenoston 115 kiloa.