K-Market Tammela lasten yleisurheilukoulu starttaa kesällä 30.5.-1.8.2022 välisenä aikana. Urheilukoulu kokoontuu maanantaisin klo 18-19 Tammelan liikuntapuiston urheilukentällä ja heittokentällä. Urheilukoulu on tarkoitettu 5-15-vuotiaille liikunnasta ja yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille.

Lasten urheilukoulun tavoitteena on iloinen liikunta ja tutustuminen monipuolisesti yleisurheilulajeihin. Urheilukoulussa on käyttössä lasten yleisurheiluun sopivia välineitä ja mainiot liikuntapuiston liikuntapaikat. Urheilukoululaiset jaetaan pienempiin ryhmiin ikäjakauman mukaan, isommille urheilukoululaisille on harrasteryhmä. Jokaisella ryhmällä on kaksi ohjaajaa. Ohjaajat on koulutettu Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheiluohjaaja koulutuksella.

Urheilukoulun hinta kesältä on Ryskeen jäsenille 60 € ja ei-jäsenille 75 €.
Urheilukoulumaksu sisältää ohjatut urheilukoulutunnit, omassa ryhmässä kisailtavat kisat, urheilukoulutuotteen ja urheilukoulupalkinnon/mitalin. Osallistumismaksu maksetaan Tammelan Ryskeen tilille 11.6.2022 mennessä.

Lasten urheilukoulua tukemassa K-Market Tammela.

Urheilukouluun ilmoittaudutaan ennakkoon oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2022.

Päivitetty 30.5.2022: HUOM! URHEILUKOULUN RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ. Jonopaikoja voi tiedustella yleisurheilun sähköpostista: yleisurheilu (at) tammelanryske.fi  Urheilukouluun voidaan perustaa lisäryhmiä, jos saamme lisääohjaajia tai apuohjaajia vanhemmista. Haluamme kuitenkin pitää urheilukouluryhmäkoot pieninä, jolloin lapsilla on mahdollisuus liikkua paljon ja oppia uusia liikunnallisia taitoja.

Lisätietoja lasten urheilukoulusta yleisurheilun sivustolta: urheilukoulut/urheilijaryhmät.