16. Kaukjärven kierros juostiin jälleen Tammelan liikuntakeskuksella 6.5.2018 klo 11. alkaen, kuvia tapahtumasta alla:

Sarjat:
Naiset ja Miehet 14km
Naiset ja Miehet 28km ( 2 kierrosta )
Kuntosarja 14km
Ajanotto kaikille sarjoille
Mikäli et halua aikaasi julkaistavan ilmoita siitä kisakansliaan ilmoittautuessasi.

Osanottomaksut ja ilmoittauminen:
Os.maksu 15€ ( juoksijakortilla 13€ )
ennakkoilmoittautuminen 5.5. klo. 24 mennessä: juoksija lehden verkkopalvelussa

Jälki – ilmoittautuminen paikan päällä 17€ ( juoksijakortilla 15€ )
Maksu käteisellä paikan päällä tai kuitti maksusta mukana. Ilmoittautuminen päättyy klo. 10.30.

Juomahuolto reitin varrella ( vesi / Dexal )

Hyvät parkki ja peseytymistilat Tammelan liikuntakeskuksella. Kahviossa myynnissä mm. kahvia, mehua, sämpylää, makeaa ja makkaraa.

Vanhempien juostessa, lapset alkaen 5v. voivat viettää aikaa yleisurheiluohjaajiemme pitämässä liikunnallisessa ”lapsiparkissa”. Alle 5-vuotiaat voivat osallistua oman huoltajan seurassa. Ulkoliikuntaan sopiva vaatetus ja oma juomapullo mukaan.
LIVE tulokset: www.tammelanryske.fi/live

Tapahtumassa mukana:
Tammelan Ryske
Tammelan Kunta
KJR-Asennus OY

Reittikuvaus

Reitti on myös Googlen karttapalvelussa!

Lähtö sekä maali on urheilukentän yläkentällä ja siitä lähdetään pururadalle, jota jatketaan noin 800 metriä. Vajaan kilometrin päästä noustaan kapealle polulle ja siirrytään Syrjänharjuntielle. Tie kulkee puutarhan vierestä ja kahden kilometrin jälkeen ollaankin jo harjulla. Tätä hiekkatietä/metsätietä jatketaan eteenpäin vielä pari kilometriä. Järvi vilkahtelee oikealla puolella ja vasemmalla peltoaukeat. Tämä on reitin kaunein osuus.

Harjun lopussa ollaankin jo Klemelässä ja reitti jatkuu hiekkatietä pitkin. Ensimmäisen huoltopisteen jälkeen juostaan hetki päällystettä. Tämän jälkeen reitti jatkuu suoraan kevyen liikenteen väylää pitkin. Koivukujan jälkeen alkaa taas päällystetty osuus, jossa Frankinkatua kurvataan vähän vasemmalle ja kadun päässä käännytään tiukasti oikealle Nummentielle.

Nummentietä jatketaan eteenpäin, kunnes järven päässä tehdään tiukka mutka oikealle ja lähdetään Kaukjärven toiselle puolelle. Matka mutkittelee järven rantaa pitkin ja matkan varrella näkyy Norrin ravintola (2. huolto) ja entinen KOHOn mailatehdas. Kun Mustialan rakennukset alkavat näkyä, ei maaliinkaan ole enää pitkälti. Kaukjärven päässä ylitetään Toivonsilta ja sen jälkeen käännytään oikealle. Kisan rankin nousu on vielä kavuttava ylös ennen kuin päästään urheilukentälle.

Maaliin juostaan siten, että urheilukentälle tultaessa käännytään oikealle ja kentän takasuoraa pitkin portista lentopallokentän reunan kautta takaisin yläkentälle. Kahden kierroksen juoksijat  menevät maalin läpi ja lähtevät juomapaikan kautta toiselle kierrokselle.

 

Kuvaa klikkaamalla näet reitin isompana

15. Kertaa Kaukjärven kierroksen on järjestänyt NoCanDo marathon club, heidän nettisivuiltaan löytyy todella hienoja kuvia reitin varrelta

Tammelan liikuntakeskus sijaitsee aivan Tammelan keskustan kohdalla. Tammelan kunnantalon kohdalta noustaan vielä mäki ylös hautausmaan vierestä ja jatketaan suoraan. Tämän Kyöpelintien päässä on liikuntakeskuksen paikoitusalue.

Navigaattoriin voi näppäillä osoitteeksi ”Tammela, Kyöpelintie”.