Kesän suosittu yleisurheilukoulu alkaa kesäkuun alussa. Yleisurheilukoulu on tiistai-iltaisin klo 18.30-19.30. Yleisurheilukoulu alkaa 2.6 ja jatkuu 4.8 asti.

Yleisurheilukoulu alkaa joka kerta ilmoittautumisella oman ryhmän ohjaajalle 18.20 mennessä. Ryhmissä on useampi koulutettu ohjaaja ja kesän aikana tutustutaan eri lajeihin ja leikitään leikkejä, kisataan Silja Line seurakisojen merkeissä sekä tehdään yleisurheilun omaisia harjoitteita. Pienimmät urheilukoululaiset, jotka otamme mukaan ovat  2010 syntyneitä eli tänä vuonna 5 vuotta täyttäviä. Toivotamme kaikki sitä vanhemmat halukkaat urheilijanalut tervetulleeksi mukaan urheilemaan. Teemme ryhmiä eri ikäisille ilmoittautumisten perusteella.  Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Kilparyhmä harjoittelee saman aikaisesti ja heidän harjoitukset kestävät 20.00 asti. Kilparyhmällä on myös harjoituksia torstaisin klo 18.30-20.00. Kilparyhmää valmentavat eri valmentajat. Kilparyhmäläiset jaetaan myös mahdollisuuksien mukaan pienempiin ryhmiin. Kilparyhmä on tarkoitettu 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille tavoitteellisille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Kilparyhmään ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Ilmoittautumiset yleisurheilukouluihin viimeistään 24.5 mennessä yllä olevilla linkeillä.

Kesän yleisurheilukoulujen maksu suoritetaan Tammelan Ryskeen tilille FI72 5025 1640 0002 77 viimeistään 5.6 mennessä. Yleisurheilukoulumaksut ovat seuraavat: 50€ jäsen / 65€ ei jäsen ja kilparyhmäläiset 80€. Esitä maksusta tosite oman ryhmäsi ohjaajalle tai valmentajalle. Yleisurheilukoulumaksu sisältää: lisenssin, vakuutuksen, urheilukoulutuotteen, Silja Line seurakisat (3kpl) + palkinnon, koulutetut valmentajat ja ohjaajat, palkinnon päättäjäisissä sekä syksyn maastojuoksukoulun.

Päättäjäisiä vietetään 11.8 kunniakierroksen yhteydessä Tammelan Liikuntakeskuksella. Tästä lisätietoja myöhemmin.

Lisätietoja yleisurheilukoulusta saat urheilukouluvastaavalta, Nooralta, 040 760 8329 tai nooraleiman (at) suomi24.fi.