Tammelan Ryskeen yleisurheiluleiri järjestetään ensi keväänä Olympic Training Center Kuortaneen urheiluopistolla pe 28.4. – su 30.4.2017. Leirille on lähdössä reilu 20 urheilijaa. Leirille osallistujille pidetään infotilaisuus syksyn aikana – siitä tiedotetaan erikseen.

Leirillä harjoitellaan yleisurheilun lajitaitoja ja kehitetään nopeutta, kimmoisuutta, voimaa ja kestävyyttä. Valmentajan johdolla toteutetut harjoitukset on tarkoitettu 9-19v urheilijoille. Nuorempien ryhmä on mahdollista perustaa leirille osallistuvien huoltajien johdolla. Vanhempien harjoittelu on myös mahdollista omatoimisesti. Leirin aikana on kaksi luentoa, joiden aiheena on terve urheilija (liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoittelu ennaltaehkäisemässä urheiluvammoja) sekä viisaalla harjoittelulla tuloskehitykseen (harjoittelun monipuolisuus ja rytmitys). Leiriohjelma sisältää kuusi ohjattua harjoitusta. Lisäksi leirillä on mahdollisuus käyttää urheiluopiston palveluja mm. uima- ja keilahalli sekä Kuortaneen upea ranta ja maasto. Matkan varrella on myös Veljekset Keskisen kuuluisa kyläkauppa shoppailusta innostuneille.

Leirin hinta on 165 €/hlö/2 vrk ja alle 15v 145 €/hlö/2 vrk sisältäen valmennuksen, luennot ja täysihoidon (majoitus upeassa 1-tason 2hh huoneessa, jonka saa perhehuoneeksi sekä ruokailut).

Leirin hinta ilman valmennusta on 140 €/hlö/2 vrk ja alle 15v 120 €/hlö/2 vrk sisältäen täysihoidon (majoitus 1-tason 2 hh huoneessa, jonka saa perhehuoneeksi ja ruokailut).

Leirille osallistuvilla tulee olla maksettuna ryskeen jäsenmaksu 2017 ja urheilijoilla on oltava voimassa oleva yleisurheilulisenssi.