Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8 – n.13/15-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta.

Kilparyhmään ilmoittaudutaan suoraan valmentajille (kts. nimet ja puh nrot alla). Valmentaja lisää sinut nimenhuutoon, jossa on näkyvillä kaikki kilparyhmän harjoitukset. Nimenhuutoon merkataan osallistuminen harjoitukseen, johon olet osallistumassa.

Kilparyhmän harjoituksia on Tammelan, Forrssan ja Someron kentällä. Kaikkiin harjoituksiin voi osallistua. Kilparyhmän harjoitukset kilparyhmä kesä 2023 

Kilparyhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisätietoja lisenssistä ja lisenssin hankkimisesta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ Lisenssit hankitaan Suomisport-palvelusta.
  • Urhelija edustaa seuraa yleisurheilun seuracup:ssa ja viesteissä (mikäli seurajoukkue osallistuu) sekä mahdollisuus osallistua pm-kisoihin.
  • Urheilijalta osallistuu Kunniakierros-keräykseen. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu kilparyhmä, urhelijan nimi). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi.

  • 100 €/kesäkausi (toukokuu-syyskuu), eräpäivä 30.6. mennessä.
  • 60 €/talvikausi (marras-huhtikuu), eräpäivä 30.11. mennessä.

Kilparyhmä harjottelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa sovittuina päivinä.Talvella harjoituksia on Eerikkilän urheiluopistolla, Manttaalilla ja koulun salissa. Kilparyhmä käyttää nimenhuutoa, josta selviää harjoitusajat- ja paikat. Jokainen urheilija merkitsee nimenhuutoon paria päivää etukäteen, osallistuuko harjoituksiin vai ei. Tämän avulla suunnittelemme harjoitusten sisällön sekä ohjaajien lukumäärän. Siksi nimenhuudon käyttäminen on tärkeää. Lisäämme kilparyhmäläiset nimenhuutoon ilmoittautumisten perusteella. Lisäksi ryhmällä on käytössä oma WhatsApp-ryhmä.

Seura maksaa kilparyhmäläisten osallistumismaksut piirinmestaruus (pm) ja aluemestaruus (am) -kisoihin. Urheilijan huoltaja ilmoittaa urheilijan kilpailuihin itse ja maksaa osanottomaksun. Osanottomaksun pm- ja aluemestaruuskisoihin voi hakea seuran kulukorvauslomakkeella kilpailun jälkeen. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Kilparyhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen menestymisen perusteella.

Kilparyhmän valmentajat ovat kouluttautuneet Suomen Urheiluliiton nuorten yleisurheiluohjaaja-, nuorisovalmentaja- tai valmentajatutkinnolla. Moni on jo valmentanut seurassa useamman vuoden, harastaa itse yleisurheilua tai on kilpaillut yleisurheilussa.

Kesällä yhteisharjoitukset ovat yleensä toukokuusta elokuuhun Tammelan liikuntapuiston urheilukentällä ja heittokentällä. Lisätietoja valmentajilta: Janne Kuusela (050 385 9922), Johanna Rekola (050 3377 097), Mika Kauranen (044 9749 313), Mira Reunanen (040 5757 221) ja Paula Laakso (040 5892 594).

Talviharjoitteluun liittyviä lisätietoja Manttaalin harjoitusvuoroista Mika Kauranen (044 9749 313) ja Eerikkilän tiistain vuoroista Janne Kuusela (050 385 9922).

Kilparyhmään ilmoittautuminen valmentajille tai tulemalla harjoituksiin.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä