Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8-n.13-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta. Kilparyhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisenssin sekä tarvittaessa vakuutuksen voi ostaa täältä
  • Urhelija osallistuu Seuracuppiin ja viesteihin.
  • Urheilijalta edellytetään osallistumista Kunniakierros-keräykseen vähintään 50€ keräyssummalla. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu kilparyhmä, urhelijan nimi). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi.

  • 100€/kesäkausi (toukokuu-syyskuu), eräpäivä ilmoitetaan keväällä. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta
  • 50€/talvikausi (marras-huhtikuu), eräpäivä 30.11.2020. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

Kilparyhmä harjottelee pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa sovittuina päivinä. Satunnaisesti treenejä voi olla myös erikseen sovittuina päivinä. Seura maksaa kilparyhmäläisten osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja aluemestaruus (am) -kisoihin sekä Seuracuppiin. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Kilparyhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen kilpailumenestymisen perusteella.

Kilparyhmä käyttää nimenhuutoa, josta selviää harjoitusajat- ja paikat. Jokainen urheilija merkitsee nimenhuutoon paria päivää etukäteen, osallistuuko harjoituksiin vai ei. Tämän avulla suunnittelemme harjoitusten sisällön sekä ohjaajien lukumäärän. Siksi nimenhuudon käyttäminen on tärkeää. Lisäämme kilparyhmäläiset nimenhuutoon ilmoittautumisten perusteella. Lisäksi ryhmällä on käytössä oma WhatsApp-ryhmä.

Lisätietoja lauantain Manttaalin vuorojen suhteen Mika Kauranen (044-97409313) ja Eerikkilän tiistain vuoron suhteen Janne Kuusela (050-385 9922)

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä