Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8-n.13-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta. Kilparyhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisätietoja lisenssistä ja lisenssin hankkimisesta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ Lisenssit hankitaan Suomisport-palvelusta.
  • Urhelija osallistuu ja edustaa seuraa yleisurheiun seuracup:ssa ja viesteissä.
  • Urheilijalta edellytetään osallistumista Kunniakierros-keräykseen vähintään 50€ keräyssummalla. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.

Kilparyhmän valmentajat ovat kouluttautuneet Suomen Urheiluliiton nuorten yleisurheiluohjaaja-, nuorisovalmentaja- tai valmentajatutkinnolla. Moni on jo valmentanut seurassa useamman vuoden, harastaa itse yleisurheilua tai on kilpaillut yleisurheilussa.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu kilparyhmä, urhelijan nimi). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi.

  • 100€/kesäkausi (toukokuu-syyskuu), eräpäivä 30.6. mennessä.
  • 50€/talvikausi (marras-huhtikuu), eräpäivä 30.11. mennessä.

Kilparyhmä harjottelee pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa sovittuina päivinä. Satunnaisesti treenejä voi olla myös erikseen sovittuina päivinä. Seura maksaa kilparyhmäläisten osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja aluemestaruus (am) -kisoihin sekä Seuracuppiin. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Kilparyhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen menestymisen perusteella.

Kilparyhmään ilmoittaudutaan nimenhuudossa, harjoituksissa (uudet kilparyhmäläiset) tai linkin kautta (linkki lisätään myöhemmin).

Kilparyhmä käyttää nimenhuutoa, josta selviää harjoitusajat- ja paikat. Jokainen urheilija merkitsee nimenhuutoon paria päivää etukäteen, osallistuuko harjoituksiin vai ei. Tämän avulla suunnittelemme harjoitusten sisällön sekä ohjaajien lukumäärän. Siksi nimenhuudon käyttäminen on tärkeää. Lisäämme kilparyhmäläiset nimenhuutoon ilmoittautumisten perusteella. Lisäksi ryhmällä on käytössä oma WhatsApp-ryhmä.

Kesällä yhteisharjoitukset ovat yleensä toukokuusta elokuuhun Tammelan liikuntapuiston urheilukentällä ja heittokentällä. Lisätietoja valmentajilta: Janne Kuusela (050 385 9922), Johanna Rekola (050 3377 097), Mika Kauranen (044 9740 9313), Mira Reunanen (040 5757 221) ja Paula Laakso (040 5892 594).

Talviharjoitteluun liittyviä lisätietoja Manttaalin harjoitusvuoroista Mika Kauranen (044-97409313) ja Eerikkilän tiistain vuoroista Janne Kuusela (050-385 9922).

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä