Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8- n.14-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta.

Kilparyhmään ilmoittaudutaan Suomi Sportissa (valitse Tammelan Ryskeen harjoitukset). Ilmoittautumisessa valitse ”ilmoittaudu koko sarjaan”.

Kilparyhmä harjoittelee talvisin Tammi Areenalla, Eerikkilän urheiluopistolla tai Manttaalilla. Kesäsin treenit ovat urheilukentällä. Kilparyhmä käyttää yksittäisiin harjoituksiin ilmoittautumiseen Nimenhuutoa. Nimenhuudossa näkyy tulevat harjoitukset ja tapahtumat, joihin pääset ilmoittautumaan. Harjoituksiin ilmoittautuminen on tärkeää, jotta valmentaja näkee treeneihin osallistuvien määrän ennakkoon. Ilmoittauduttuasi kilparyhmään, nimesi ja puhelinnumerosi lisätään Nimenhuutoon.

Kilparyhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisätietoja lisenssistä ja lisenssin hankkimisesta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ Lisenssit hankitaan Suomisport-palvelusta.
  • Urhelija edustaa seuraa yleisurheilun seuracup:ssa ja viesteissä (mikäli seurajoukkue osallistuu) sekä mahdollisuus osallistua pm-kisoihin.
  • Urheilijalta osallistuu Kunniakierros-keräykseen. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja sekä ohjaajien kuluja.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu kilparyhmä, urhelijan nimi). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi. Jos olet maksanut kausimaksun ilmoittautumisen yhteydessä Suomi Sportissa, maksua ei tarvitse maksaa uudelleen seuran tilille.

  • 100 €/kesäkausi (toukokuu-syyskuu), eräpäivä 30.6. mennessä.
  • 60 €/talvikausi (marras-huhtikuu), eräpäivä 30.11. mennessä.

Seura maksaa kilparyhmäläisten osallistumismaksut piirinmestaruus (pm) ja aluemestaruus (am) -kisoihin. Urheilijan huoltaja ilmoittaa urheilijan kilpailuihin itse ja maksaa osanottomaksun. Osanottomaksun pm- ja aluemestaruuskisoihin voi hakea seuran kulukorvauslomakkeella kilpailun jälkeen. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Kilparyhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen menestymisen perusteella.

Kilparyhmän valmentajat ovat kouluttautuneet Suomen Urheiluliiton nuorten yleisurheiluohjaaja-, nuorisovalmentaja- tai valmentajatutkinnolla. Moni on jo valmentanut seurassa useamman vuoden, harastaa itse yleisurheilua tai on kilpaillut yleisurheilussa. Valmentajilla on valmentajalisenssi.

Lisätietoja valmentajilta: Janne Kuusela (050 385 9922), Johanna Rekola (050 3377 097), Mika Kauranen (044 9749 313), Mira Reunanen (040 5757 221) ja Paula Laakso (040 5892 594).

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä