Kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille 8-n.13-vuotiaille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa muuallakin kuin Tammelan omissa kilpailuissa. Tavoitteena on parantaa suorituksia ja oppia enemmän tekniikkaa sekä saada itsevarmuutta suorituksiin, jotta kisoissa voisi laittaa kaiken peliin ja pystyä ylittämään itsensä. Samalla kehitetään myös muita urheilijan ominaisuuksia kuten fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta. Kilparyhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisenssin sekä tarvittaessa vakuutuksen voi ostaa täältä
  • Urhelija osallistuu seuracuppiin ja viesteihin.
  • Urheilijalta edellytetään osallistumista Kunniakierros-keräykseen vähintään 50€ keräyssummalla. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: Yleisurheilu kilparyhmä, urhelijan nimi). Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaksi kertaa voi kokeilla ilmaiseksi.

  • 100€/kesäkausi (toukokuu-syyskuu), eräpäivä 15.6.20. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta
  • 50€/talvikausi (marras-huhtikuu), eräpäivä syksyllä. Ilmoittautuminen avautuu syksyllä 2020.

Kilparyhmä harjottelee pääsääntöisesti 2 kertaa viikossa sovittuina päivinä. Satunnaisesti treenejä voi olla myös erikseen sovittuina päivinä. Seura maksaa kilparyhmäläisten osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja aluemestaruus (am) -kisoihin sekä seuracuppiin. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Kilparyhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen kilpailumenestymisen perusteella.

Kesän kilparyhmä harjoittelee 11.5.2020 alkaen ensin etävälineiden avustuksella ja korona-epidemian salliessa treenit jatkuvat Tammelan Liikuntapuistossa:

  • maanantaisin klo 18 -20
  • torstaisin klo 17.30 – 19
  • lisäksi vuonna 2007 ja myöhemmin syntyneet voivat osallistua juoksutreeneihin keskiviikkoisin. Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä Miraan (puh. 040-575 7221)

Etäharjoittelusta toimitamme erilliset ohjeet kilparyhmäläisille. Kesällä 2020 kilparyhmän päätoimisina valmentajina toimivat Mika Kauranen, Janne Kuusela, Johanna Rekola ja Sara Syrjälä. Treeneissä on satunnaisesti mukana myös muita lajivalmentajia.

Kilparyhmä käyttää nimenhuutoa, josta selviää harjoitusajat- ja paikat. Jokainen urheilija merkitsee nimenhuutoon paria päivää etukäteen, osallistuuko harjoituksiin vai ei. Tämän avulla suunnittelemme harjoitusten sisällön sekä ohjaajien lukumäärän. Siksi nimenhuudon käyttäminen on tärkeää. Lisäämme kilparyhmäläiset nimenhuutoon ilmoittautumisten perusteella.

Lisätietoja yleisurheilu (at) tammelanryske.fi tai Sirpa Hovila puh. 045 – 640 9529

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä