Kunniakierros kierretään tiistaina 11.8 klo 17.30 alkaen Liikuntakeskuksella. Voit osallistua kunniakierrokseen juoksemalla tai kävelemällä.

Kunniakierros on kaikenikäisten kuntoilutapahtuma, jonka avulla Ryske kerää varoja pääasiallisesti lasten ja nuorten toimintaan. Kunniakierroksen aikana kierrät tunnin ajan urheilukenttää ympäri omaan tahtiin. Ennen tapahtumaa voit kerätä itsellesi tukijoita. Tukija voi luvata sinulle kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tunnin aikana kiertämiesi kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukijasi voi luvata kierrosmäärästä riippumatta tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta. Pyydä tukijoiksi mummit,  kummit, vaarit sekä kaikki mahdolliset sukulaiset ja tutut mitään firmaa unohtamatta. Pienin tukisumma on 15 €, ja myöskin kierrosmaksussa pienin laskutettava summa on 15 €. Luvatut tukisummat laskutetaan tukijoilta kesän lopulla, käteistä rahaa ei siis kerätä. Keräyslomakkeita saa tiistaisin ja torstaisin kentältä urheilukoulun aikana sekä muutoin Miralta p. 040 5757 221. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde kunniakierrokselle.

Lisätietoja kunniakierroksesta löydät täältä. Osallistumalla kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita kartutat seuramme varoja. Keräyssummalla mm. varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja ja ostamme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Tervetuloa kaikki mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan!

Tammelan Ryskettä kunniakierroksella tukevat mm.

 

Tammelavaakuna

EERIKKILÄ_vaaka_print

Uusi Logo.pdf.01netti

Jsport-logo

JSportista saat seuraavat palvelut: suksien myynti, hionnat ja muut huollot, polkupyörien huolto, tarvikkeet ja toimitusmyynti, juoksukengät ja -vaatteet. Aktiivisia liikkujia palvelemassa myös Ryskeen oma kasvatti Hannu Hovila.