Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Tukija voi luvata sinulle kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tunnin aikana kiertämiesi kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukijasi voi luvata kierrosmäärästä riippumatta (ns. kertamaksu) tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta. Pyydä tukijoiksi mummit,  kummit, vaarit sekä kaikki mahdolliset sukulaiset ja tutut. 

Kaikkien kunniakierroskerääjien kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa!

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla.  Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat sähköpostitse (poikkeuksena voi myös sopia paperilaskusta) Kunniakierrostapahtuman jälkeen. Pienin suositeltava tukisumma on 15 €. Keräyslomakkeita saa  urheilukoulun aikana sekä muutoin Anulta p. 040 751 1306.  Lomakkeen voi tulostaa myös tästä linkistä. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde kunniakierrokselle.

Osallistumalla kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita tuet yleisurheilutoimintaamme. Keräyssummalla mm. pidämme urheilukoulumaksut maltillisina, varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja, tuemme leirityksiä ja hankimme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Kaikki ovat tervetulleita Kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tervetuloa mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan! Juoksun ohessa voi osallistua radan ympärille rakennettuihin toimintapisteisiin.

Lisätietoa Kunniakierros kampanjasta löytyy täältä

Kunniakierrosta ovat tukemassa:

Tammelan Konekaivuu Oy