Kunniakierros-karnevaali 2.8.2016 klo 18

 

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Tukija voi luvata sinulle kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tunnin aikana kiertämiesi kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukijasi voi luvata kierrosmäärästä riippumatta (ns. kertamaksu) tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta. Pyydä tukijoiksi mummit,  kummit, vaarit sekä kaikki mahdolliset sukulaiset ja tutut mitään firmaa unohtamatta.

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla.  Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat sähköpostitse tai haluttaessa paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Pienin tukisumma on 15 €, ja myöskin kierrosmaksussa pienin laskutettava summa on 15 €. Keräyslomakkeita saa tiistaisin ja torstaisin kentältä urheilukoulun aikana sekä muutoin Anulta p. 040 751 1306. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde kunniakierrokselle.

Osallistumalla kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita kartutat seuramme varoja. Keräyssummalla mm. pidämme urheilukoulumaksut maltillisina, varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja ja hankimme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Tervetuloa kaikki mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan!

Tänä vuonna tapahtumassa on karnevaalitunnelma: musiikkia, kasvomaalausta sekä toimintapisteitä etenkin nuoremmille urheilijoille. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa kahvia ja sekä Ryskeen edellisen kauden kisa-asuja sekä sukkia.

kunniakierros 2015

Kuva vuoden 2015 Kunniakierroksen alkutunnelmista.

Lisätietoa kunniakierroksesta täältä

 

Kunniakierrosta ovat tukemassa:

 

Julkaisu2

Eerikkilä logo-high-res.

makuliha2

palm

rekolavaaka

Tammela_logo

valkama

 

Kutomo_Logo_Kevat

 

vare  tenwood

Hanne_logo