Kunniakierros on suomalaisen urheilutoiminnan suurin hyväntekeväisyyskampanja. Se on paikallisten urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen liikunta- ja varainhankintaprojekti, joka järjestetään jo 41. kerran.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Miten osallistun?

Kunniakierrokseen osallistutaan kiertämällä yhden tunnin aikana kävellen tai juosten sopivalta tuntuva määrä kierroksia Tammelan urheilukentällä maanantaina 25.7. klo 18. Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa. Kaikkien kunniakierroskerääjien kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa.

Osallistuja kerää ennen tapahtumaa yhden tai useamman tukijan. Tukijan kanssa voi sopia kiinteän kertamaksun (minimi 15 euroa) tai kierrosmaksun jokaista tunnin aikana edettyä kierrosta kohden. Tukijoita jokainen osallistuja voi kerätä vähän tai paljon, yksityisiä ja yrityksiä. Ja jokainen saa kerätä koko Suomen alueelta. Kysy rohkeasti, tukijoita kyllä löytyy, sillä lasten ja nuorten urheilua halutaan tukea!

Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat tukijoille ensisijaisesti sähköpostitse Kunniakierrostapahtuman jälkeen. Keräyslomakkeen voi tulostaa tästä linkistä. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde mukaan Kunniakierrokselle.  Voit lähettää tukijoiden tiedot myös etukäteen sähköpostilla Sirpalle sirpa.hovila (at) mail.com.  Sähköpostitse ilmoittamalla tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: osallistuvan urheilijan nimi, tukisumma sekä onko kerta- vai kierrosmaksu, tukijan nimi, yritys/yksityinen, osoite ja sähköpostiosoite. Keräyslupa on voimassa vuoden loppuun asti eli myös tapahtuman jälkeen voi  vielä kerätä kertamaksutukijoita.

Huom. Muistakaa ilmoittaa erikseen, jos tukijan nimeä ei saa mainita tapahtumassa tai seuran nettisivuilla/sosiaalisessa mediassa.

 

Kun osallistun…

…tuen paikkakuntani urheiluseuran nuorisotoimintaa ja yleisurheilun kehittämistä.

…kannustan ja arvostan seuratyötä.

…luotan seuran turvalliseen kasvu- ja toimintaympäristöön.

…saan hyvän mielen toiminnallani.

Tulosta siis oma keräyslistasi tästä ja tuo se maanantaina 25.7. klo 18 Tammelan urheilukentälle tai tue laittamalla tietosi kerääjän listaan!

Vähintään 200 eurolla mukaan lähteville tukijoille tarjoamme näkyvyyttä seuran kotisivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla. Kysy lisää ja lähde mukaan, soita Sirpalle 045 640 9529 tai laita sähköpostia sirpa.hovila (at) gmail.com.

Lisätietoja: Kunniakierros