Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Tukija voi luvata kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tuettavan tunnin aikana kiertämien kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukija voi luvata kierrosmäärästä riippumatta (ns. kertamaksu) tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta.

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai ilmoittamalla tiedot sähköpostitse Anu Syrjälälle tai yleisurheilun sähköpostiin.  Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat sähköpostitse Kunniakierrostapahtuman jälkeen. Pienin tukisumma on 15 €. Jos haluat käyttää keräyslomaketta, voit tulostaa sen tästä linkistä. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde mukaan Kunniakierrokselle. Jos et pääse mukaan tapahtumaan, mutta osallistut keräykseen, voit lähettää lomakkeen (tai tiedot) myös sähköpostilla ylesisurheilu(at)tammelanryske.fi    Sähköpostitse ilmoittamalla tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: juoksijan/kävelijän nimi, tukija(t), tukijan sähköpostiosoite, saako tukijan nimi näkyä julkisuudessa mm. seuran nettisivut ja some.

Osallistumalla Kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita tuet yleisurheilutoimintaamme. Keräyssummalla mm. pidämme urheilukoulumaksut maltillisina, varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja, tuemme leirityksiä ja hankimme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Kaikki ovat tervetulleita Kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tervetuloa mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan maanantaina 26.7.2021 klo 18-19 Tammelan urheilukentälle!

Kaikkien kunniakierroskerääjien kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa.

Lisätietoja: kunniakierros