Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Tukija voi luvata kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tuettavan tunnin aikana kiertämien kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukija voi luvata kierrosmäärästä riippumatta (ns. kertamaksu) tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta.

Tänä vuonna haastamme lisäksi paikkakunnan asukkaat tukemaan paikallista urheiluseuraa ja samalla kuntoilemaan itsekin vaihtoehtoisen Kunniakierroksen merkeissä. Haasteena on tehdä 4-5 kävely -tai juoksulenkkiä viikossa tai kahdessa viikossa. Haasteen suorittanut lahjoittaa 5 euroa per lenkki (min tukisumma 15€) seuralle ja haastaa halutessaan mukaan jonkun tutun tai tuttavia. Lisätietoja haasteesta voit tiedustella yleisurheilu(at)tammelanryske.fi

Kunniakierrostapahtuman jälkeen julkaisemme kaikkien tukijoiden nimet nettisivuillamme. Jos et halua nimeäsi julkaistavan, ilmoitathan siitä tuettavalle urheilijalle tai yleisurheilu(at)tammelanryske.fi.

Kaikkien kunniakierroskerääjien kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa!

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla.  Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat sähköpostitse (poikkeuksena voi myös sopia paperilaskusta) Kunniakierrostapahtuman jälkeen. Pienin tukisumma on 15 €. Keräyslomakkeita saa  urheilukoulun aikana sekä muutoin Anulta p. 040 751 1306.  Lomakkeen voi tulostaa myös tästä linkistä. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde mukaan Kunniakierrokselle. Jos et pääse mukaan tapahtumaan, mutta osallistut keräykseen, voit lähettää lomakkeen (tai tiedot) myös sähköpostilla ylesisurheilu(at)tammelanryske.fi

Osallistumalla Kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita tuet yleisurheilutoimintaamme. Keräyssummalla mm. pidämme urheilukoulumaksut maltillisina, varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja, tuemme leirityksiä ja hankimme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Kaikki ovat tervetulleita Kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tervetuloa mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan maanantaina 27.7. klo 18 alkaen. Kunniakierros-juoksu starttaa klo 18.30. Juoksun ohessa voi osallistua radan ympärille rakennettuihin toimintapisteisiin.

Tapahtuman jälkeen listaamme kaikki tukijat (paitsi ne, jotka ovat kieltäneet nimen julkaisun) Kunniakierros-artikkelissa. Alla on listattuna isoimmat yritystukijat. 

Lisätietoa Kunniakierros kampanjasta löytyy täältä

Kunniakierroksella mukana:

Tammelan Konekaivuu Oy
JÄRKIKATTO – koska laatu käy järkeen.