Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Tukija voi luvata sinulle kierrosmaksun, jolloin tukisumma määräytyy tunnin aikana kiertämiesi kenttäkierrosten mukaan. Vaihtoehtoisesti tukijasi voi luvata kierrosmäärästä riippumatta (ns. kertamaksu) tietyn summan tapahtumaan osallistumisesta. Pyydä tukijoiksi mummit,  kummit, vaarit sekä kaikki mahdolliset sukulaiset ja tutut mitään firmaa unohtamatta.

Kaikkien kunniakierroskerääjien kesken arvotaan 3 tuotepalkintoa!

 

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla.  Käteismaksuja ei kerätä, joten laskut tulevat sähköpostitse tai haluttaessa paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Pienin tukisumma on 15 €, ja myöskin kierrosmaksussa pienin laskutettava summa on 15 €. Keräyslomakkeita saa  urheilukoulun aikana sekä muutoin Anulta p. 040 751 1306. Tuo täytetty lomake mukanasi urheilukentälle tapahtumapäivänä ja lähde kunniakierrokselle.

Osallistumalla kunniakierrokseen ja keräämällä tukijoita kartutat yleisurheilutoimintamme varoja. Keräyssummalla mm. pidämme urheilukoulumaksut maltillisina, varaamme Eerikkilästä harjoitusvuoroja ja hankimme lisää yleisurheiluvälineitä urheilukoulun käyttöön. Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tervetuloa kaikki mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan! Juoksun ohessa voi osallistua radan ympärille rakennettuihin toimintapisteisiin.

Tapahtuman yhteydessä pidetään myös urheiluvaatteiden, -jalkineiden ja -välineiden kirppis. Tule kierrättämään tarpeettomaksi jääneet tavarasi. Myynnissä myös Ryskeen paitoja ja sukkia.

Lisätietoa Kunniakierros kampanjasta löytyy täältä

Kunniakierrosta ovat tukemassa:

Tammelan Konekaivuu Oy