K-Market Tammela lasten yleisurheilukoulu starttaa kesällä 31.5.-2.8.2021 välisenä aikana. Urheilukoulu kokoontuu maanantaisin klo 18-19 Tammelan liikuntapuiston urheilukentällä ja heittokentällä. Urheilukoulu on tarkoitettu 5-15-vuotiaille liikunnasta ja yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille.

Lasten urheilukoulun tavoitteena on iloinen liikunta ja tutustuminen monipuolisesti yleisurheilulajeihin. Urheilukoulussa on käyttössä lasten yleisurheiluun sopivia välineitä ja mainiot liikuntapuiston liikuntapaikat. Urheilukoululaiset jaetaan pienempiin ryhmiin ikäjakauman mukaan, isommille urheilukoululaisille on harrasteryhmä. Jokaisella ryhmällä on kaksi ohjaajaa. Ohjaajat on koulutettu Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheiluohjaaja koulutuksella.

Urheilukoulun hinta kesältä on Ryskeen jäsenille 60 € ja ei-jäsenille 75 €. Talven urheilukouluun osallistuneet saavat -10 % alennuksen kesän hinnasta, tällä kompensoidaan koronarajoitusten aikana ollutta talviurheilukoulun taukoa (hinnat jäsenille 54 € ja ei-jäsenille 68 €). Urheilukoulumaksu sisältää ohjatut urheilukoulutunnit, omassa ryhmässä kisailtavat kisat, seurakisakortin ja mitalin, urheilukoulutuotteen ja urheilukoulupalkinnon. Osallistumismaksu maksetaan Tammelan Ryskeen tilille 11.6.2021 mennessä.

Lasten urheilukoulua tukemassa K-Market Tammela.

Olemme toiveikkaina kesän urheilukoulun suhteen, mutta seuraamme koronatilanteen valtakunnallista ja maakunnallista tilannetta.

Urheilukouluun ilmoittaudutaan ennakkoon oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 9.5.2021.

Lisätietoja lasten urheilukoulusta yleisurheilun sivustolta: urheilukoulut/urheilijaryhmät.