Lasten yleisurheilukoulu Tammelan urheilukentällä tiistaisin alkaen 31.5.2016 klo 18.30-19.30.

Urheilukoulu alkaa joka kerta ilmoittautumisella omalle ohjaajalle klo 18.20 mennessä. Tämän jälkeen on ohjattua alkuverryttelyä, yleisurheilulajiin tutustumista ja harjoittelemista ja loppuleikki, peli tai venyttely.

Yleisurheilukoulun tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tukea lasten monipuolista kehittymistä niin liikunnan kuin sosiaalisuudenkin alueella. Liikunta tarjoaa lapselle kehittäviä elämyksiä ja liikunnan iloa! Lapset jaetaan iän ja taidon mukaan ryhmiin.
Kesällä 2016 pienimmät urheilukoululaiset ovat 2011 syntyneitä. Ilmoittautuminen alkaa toukokuun alussa. Tiedustelut: nooraleiman (at) suomi24.fi tai 040 7608329 (mielellään iltaisin). Hinta  60 € jäsen/75 € ei jäsen.
Maksu sisältää:

  • Kerran viikossa ohjattu tunnin harjoituskerta (12 kertaa ajalla 31.5 – 16.8.)
  • Palkinto päättäjäisissä
  • Syyskuun maastojuoksukoulu 6.9. alkaen + maastojuoksukisat 27.9
  • Urheilukoulutuote
  • Lisenssi/vakuutus
  • Kolmet Silja Line seurakisat (+ osallistumispalkinnon)
  • Mahdollisuus osallistua omatoimisesti/omakustanteisesti muihinkin kilpailuihin (esim. III-lohko)

Kesän yleisurheilukouluun pääset ilmoittautumaan tästä. Ilmoittautumiset urheilukouluun 22.5 mennessä.

Huom! Kilparyhmän ilmoittautuminen eri linkin kautta, löydät sen täältä.

Urheilukoulun  ohjelma ja tiedotteet tulevat myöhemmin tälle sivulle ja ne jaetaan myös ensimmäisellä kerralla jokaiselle vanhemmalle.

Yleisurheilukoulu maksetaan Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 viimeistään maanantaina 6.6. Viite: ”yu-koulu, lapsen nimi” (esim. yu-koulu, Antti Ankkuri). Lisenssi ja vakuutus tulevat voimaan vasta urheilukoulumaksun jälkeen. Näytä maksusta kuitti oman ryhmän ohjaajalle tai jos haluat, voit laittaa sen ennen urheilukoulun alkua myös sähköpostilla nooraleiman (at) suomi24.fi

Kaipaamme joukkoomme lisää uusia ohjaajia / apuohjaajia. Jos olet kiinnostunut tulemaan apuun ja mahdollistamaan lasten liikkumisen ja harrastamisen ota yhteyttä nooraleiman (at) suomi24.fi. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua Lasten yleisurheiluohjaajaksi. Lisätietoa siitä saat urheilukouluvastaavalta, Nooralta.