Talven yleisurheilukoulu 5-10 -vuotiaille lapsille käynnistyy ajalla 14.1.-17.3.2024. Talvilomaviikolla 25.2.2024 urheilukoulu lomailee.

Lasten yleisurheilukoulun tavoitteena on monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Lasten yleisurheiluvälineet ovat muovisia (pehmeitä ja turvallisia) yleisurheiluvälineitä, jotka sopivat 5-10-vuotiaille. Yleisurheilukoulussa opitaan motorisia taitoja liikuntaleikkien avulla, ja ennen kaikkea lisätään liikunnan iloa. Mukaan voit tulla, vaikka et olisi vielä kokeilut yleisurheilua. Yhteinen mukava tekeminen innostaa liikkumaan ja oppimaan.

Lasten yleisurheilukoulu kokoontuu uudella hienolla Tammi Areenalla sunnuntaisin klo 15-16. Voit saapua paikalle klo 14.55, jolloin ehdit jättää ulkokengät eteiseen ja vaihtaa urheilukouluvaatteet. Tammi Areenalla voi urheilla vaaleapohjaisilla lenkkareilla tai paljain jaloin. Urheilukoulun käytössä on koko sali ja juoksusuora.

Urheilukoulua ohjaavat Tammelan Ryskeen urheilukoulusta tutut ohjaajat, jotka ovat kouluttautuneet Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheiluohjaajatutkinnolla. Apuna on myös nuoria apuohjaajia.

Urheilukouluun ilmoittaudutaan tästä linkistä. Urheilukouluun mahtuu 20 ilmoittautumisjärjestyksessä. Urheilukoulun hinta on 45 € Ryskeen jäsenille. Jäseneksi pääset liittymään Suomi sportissa. Urheilukouluun voi tulla mukaan, vaikket ole Ryskeen jäsen, silloin hinta on 60 €.