Sunnuntaina 29.3 kilpailtiin Pirkka hallissa Pm-sisulisähuipentumassa. Ryskeestä mukana oli mukavan kokoinen joukko urheilijoita ja menestystäkin tuli sekä hyviä tuloksia. Parhaimmista sijoituksista vastasivat seuraavat urheilijat:

P11 sarjan pojat menestyivät erinomaisesti. Veikko Mäkilä nappasi hienosti voiton 1000m:llä ja Veeti Saarinen oli 4. Jani Laakso voitti kuulan ja oli 60m:llä kuudes. Jesse Tuki otti pituudessa pronssia.  P11 otti hopeata myös 4x50m:n viestistä Jani Laakson, Jesse Tuen, Veeti Saarisen ja Valtteri Yrjölän voimin. P9 40m:llä Aleksi Jokela oli 5. ja kuulassa Aleksi otti hopeata ja Joona Salminen oli kuudes. Joona oli myös 1000m:llä 8.

Myös tyttöjä oli kisoissa mukana ja sijoituksia ja ennätyksiä tuli heillekin. T13 sarjassa Henna Salminen oli kuulassa 7. ja Siiri Mäkilä 1000m:llä 7. ja Pinja Kämi samalla matkalla 11. Siiri sijoittui pituudessa myös hienosti 8. Tyttöjen 13-vuotiaiden 4x100m:n viestijoukkue sijoittui 10. joukkueella Emmi Nieminen, Siiri Mäkilä, Henna Salminen ja Pinja Kämi.

Myös muita urheilijoita oli mukana ja kaikki tekivät hienoja suorituksia ja omia ennätyksiä, onnittelut heille niistä!