Viikonlopun aikana käytiin HämSy:n pm-sisulisähuipentumat helteisessä auringon paisteessa Tampereella Ratinan kentälle. Ryskeeläiset toivat ison kasan mitaleja ja pistesijoja, ennätyksiä sekä mahtavia tuloksia Tammelaan.

Lauantain kaksoisvoitoista vastasivat P15-sarjassa Kurkikankaan veljekset Atte ja Eetu 300m aidoissa sekä Atte ja Oskari Kaseva 100m:n sileällä Aten ottaessa voitot molemmilta matkoilta. Lisäksi Atte nappasi pronssia kolmiloikasta ja Eetu vei ylivoimaisen voiton 800m:llä. Muita lauantain mitalisteja olivat Jani Laakso hopeaa P10 kiekosta, P14 Roope Haapanen kultaa korkeudessa ja pronssia 100m:llä, P15 Juuso Kuusinen kultaa kuulasta ja hopeaa keihästä sekä T12 Peppi Koppanen pronssia kiekosta.

Sunnuntaina jatkettiin kilpailuja ja taas saatiin Tammelaan useampi mitali. T11 Henna Salminen otti keihäästä hopeata ja kuulasta pronssia ja samassa sarjassa kilpaileva Maija Haapanen otti 60m:n aidoista hopeata ja pituudesta pronssia. Peppi Koppanen jatkoi mitalitilan kasvattamistaan ja otti reilun voiton T12 keihäässä ja hopeata kuulassa. P15 jatkoivat mitalipöydän puhdistamista ja Juuso Kuusinen otti voitot seipäästä ja kiekosta, Atte Kurkikangas vei kultamitalit pituudesta ja 100m:n aidoista ja Eetu Kurkikangas nappasi 300m:n voiton. Myös P14 Roope Haapanen otti pronssia pituudesta ja P13 Atte Laakso pronssia moukarista.

Lisäksi tuli tukku pistesijoja ja omia ennätyksiä. Onnittelut kaikille kisailijoille upeista suorituksista!

Erityiskiitokset myös kaikille vanhemmille, jotka hoitivat ryskeelle annetut toimitsijatehtävät mallikkaasti.

Tulokset 26.7

Tulokset 27.7