Urheilijan siirryttyä SM-sarjaikään eli 14-vuotiaiden sarjaan, urheilija voi liittyä nuorisovalmennusryhmään. Ryhmään otetaan motivoituneita ja sitoutuneita urheilijoita. Ryhmässä on urheilijoita, jotka ovat sopineet valmentajan kanssa valmennusohjelmasta ja urheilijoita, jotka käyvät seuran järjestämissä yhteistreeneissä (nvr ja kilparyhmän harjoitukset) ilman valmennusohjelmaa. Yhteistreeneihin osallistuvat maksavat seuran kausiosallistumismaksun (kesä ja talvi erikseen, tiedot alempana). Valmennusohjelmalla treenaavat maksavat seuran kausi osallistumismaksun (kesä ja talvi erikseen, tiedot alempana) ja valmentajalle korvauksen. Kaikki edellämainitut voivat osallistua nvr ja kilparyhmä ohjattuihin harjoituksiin (osallistumista kilparyhmän harjoituksiin kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Nuorisovalmennusryhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisenssin sekä tarvittaessa vakuutuksen voi ostaa täältä 
  • Urhelija osallistuu seuracuppiin ja viesteihin.
  • Urheilijalta edellytetään osallistumista Kunniakierros-keräykseen vähintään 50€ keräyssummalla. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.
  • Valmennusohjelman haluava urheilija sopii suoraan valmentajan kanssa harjoitusohjelmasta ja korvauksesta.

Kesällä 2021 nuorisovalmennusryhmän yhteisharjoitukset ovat 3.5.-2.8.Tammelan liikuntapuistossa

  • maanantaisin klo 18-20
  • keskiviikkoisin klo 17.30 -19 (aika saattaa vaihdella, nimenhuudosta löytyy nimellä ”Kesän NVR-ryhmän yhteisharjoitus”)
  • torstaisin klo 17-19

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: YU NVR-ryhmä kesä tai talvi, urhelijan nimi)

  • 120€/kesäkausi, eräpäivä 30.6. mennessä
  • 70€/talvikausi, eräpäivä 30.11. mennessä

Seura maksaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM-kisoihin sekä seuracuppiin. SM-kilpailuista maksetaan voimassa olevan kulukorvausohjeen mukaisesti matka- ja majoituskuluja. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia.

Nuorisovalmennusryhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen kilpailumenestymisen perusteella.

Ota yhteyttä suoraan valmentajiin ja sovi tarkemmin valmennuksesta sekä harjoittelusta.

Kauranen Mika puh: 041-753 7176 (heitot, pääasiassa keihäs)
Laakso Paula puh: 040-589 2594 (pika- ja aitajuoksut, hypyt, heitot, ottelut)
Reunanen Mira puh: 040-575 7221 (kestävyysjuoksu)

Ryhmän toiminnasta lisätietoja valmentajilta. NVR-ryhmän yleistreenit ilmoitetaan nimenhuudossa. Lisäämme urheilijat nimenhuutoon ilmoittautumisten perusteella.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä