Urheilijan siirryttyä SM-sarjaikään eli 14-vuotiaiden sarjaan, urheilija voi liittyä nuorisovalmennusryhmään. Ryhmään otetaan motivoituneita ja sitoutuneita urheilijoita. Ryhmässä on urheilijoita, jotka ovat sopineet valmentajan kanssa valmennusohjelmasta ja urheilijoita, jotka käyvät seuran järjestämissä yhteistreeneissä (nvr ja kilparyhmän harjoitukset) ilman valmennusohjelmaa. Harjoituskerroista voi sopia suoraan valmentajien kanssa.

Yhteistreeneihin osallistuvat maksavat seuran kausiosallistumismaksun (kesä ja talvi erikseen, tiedot alempana). Valmennusohjelmalla treenaavat maksavat seuran kausi osallistumismaksun (kesä ja talvi erikseen, tiedot alempana) ja valmentajalle korvauksen. Kaikki edellämainitut voivat osallistua nvr ja kilparyhmä ohjattuihin harjoituksiin.

Nuorisovalmennusryhmän periaatteet:

  • Urheilija on seuran jäsen (jäseneksi voi liittyä täällä) ja jäsenmaksu on maksettu.
  • Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa myös kilpaurheilun. Lisätietoja lisenssistä https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ Lisenssi hankitaan Suomisport-palvelusta.
  • Urhelija osallistuu seuracuppiin ja viesteihin.
  • Urheilijalta edellytetään osallistumista Kunniakierros-keräykseen vähintään 50€ keräyssummalla. Tällä katetaan urheilijoiden kilpailu- ja leiritysmaksuja.
  • Valmennusohjelman haluava urheilija sopii suoraan valmentajan kanssa harjoitusohjelmasta ja korvauksesta.

Kesällä nuorisovalmennusryhmät harjoittelevat valmentajan suunnitteleman ohjelman mukaan. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tammelan liikuntapuiston kentillä. Talvisin ryhmäharjoituksia on Manttaalilla, Koulukeskuksella ja Eerikkilän urheiluopistolla. Ryhmät käyttävät nimenhuutoa, josta selviävät harjoitusajat- ja paikat. Jokainen urheilija merkitsee nimenhuutoon paria päivää etukäteen, osallistuuko harjoituksiin vai ei, tämä on tärkeä tieto valmentajille harjoituksen suunnittelemiseen. Lisäksi ryhmillä on käytössä omia WhatsApp-ryhmiä.

Kausimaksut maksetaan eräpäivään mennessä Ryskeen tilille LOP FI72 5025 1640 0002 77 (viestiksi: YU NVR-ryhmä kesä tai talvi, urhelijan nimi)

  • 120€/kesäkausi, eräpäivä 30.6. mennessä
  • 70€/talvikausi, eräpäivä 30.11. mennessä

Seura maksaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM-kisoihin sekä seuracuppiin. SM-kilpailuista maksetaan voimassa olevan kulukorvausohjeen mukaisesti matka- ja majoituskuluja. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia. Nuorisovalmennusryhmän urheilijat palkitaan kauden päätteeksi henkilökohtaisen kilpailumenestymisen perusteella.

Ota yhteyttä suoraan valmentajiin ja sovi tarkemmin valmennuksesta, harjoittelusta sekä liittymisestä nimenhuutoon ja whatsapp ryhmiin.

Kauranen Mika puh: 041 753 7176 (heitot)
Laakso Paula puh: 040 589 2594 (pika- ja aitajuoksut, hypyt, heitot, ottelut)
Reunanen Mira puh: 040 575 7221 (juoksut)

Ryhmän toiminnasta lisätietoja valmentajilta.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä