25-27.8.2017 kilpailtiin yleisurheilun nuorten mestaruuksista Raaseporissa (14-15v.) ja iisalmessa (16-17v.).

Iisalmessa Ryskettä edusti Ville Tuki M16 korkeudessa. Ville hyppäsi viidenneksi tuloksella 1,75,

Raaseporissa Ryskeestä oli mukana enemmän urheilijoita. Peppi Koppanen heitti ennätyksensä 44,14m T15 keihäässä viimeisellä heitolla ja sijoittui lopputuloksissa hienosti neljänneksi. Pinja Kämi juoksi niin ikään oman ennätyksenä 7,17,81 T14 2000 metrillä sijoittuen kokonaiskilpailussa sijalle 19. T14 kolmiloikassa Ryskeen värejä edusti Emmi Nieminen hypäten sijalle 17 tuloksella 9,92m.

Toisen kilpailupäivän aamun ensimmäisenä lajina oli T14 moukarinheitto, kilpailijoita oli 32. Koleassa syysaamussa Ryskeen Henna Salminen ylsi hyvään suoritukseen. Puolitoista metriä ennätyksestä jäänyt heitto kantoi 35,85m, sillä sijoittui hieman puolenvälin paremmalle puolelle ollen 15. Someron Esan Marika Virtanen heitti kultaa tuloksella 52,63.

Iltapäivällä vuorossa oli T14 kuulantyöntö, kilpailijoita oli 36. Ryskeeltä oli ilmoittautunut kisaan Henna Salminen ja Siiri Laukkanen. Henna työnsi kuulaa 10,01m ja oli 18. Ennätystään reilu puoli metriä parantanut Siiri Laukkanen työnsi kuulaa 9,17m ollen kovatasoisessa kisassa 28. Voittoon työnsi Helsingin IFK:n Patricia Kellgren. Kilpailuissa käytiin myös seurojen välinen parikilpailu. Siinä Tammelan Ryskeen tytöt Henna ja Siiri ylsivät SM 4-sijalle jääden pronssisijasta harmittavat 6 senttiä. Tytöt olivat todella tyytyväisiä ensimmäiseen SM kisakokemukseen ja nälkää jäi varmasti tuleviin kisoihin.

Onnittelut kaikille Ryskeen SM-edustajille upeista suorituksista!