MITALISADETTA SM KISOISTA

Mahtavia suorituksia pojilta viikonloppuna!!!!!!

Lauantai aamupäivä alkoi iloisissa tunnelmissa, kun Oulussa Tuen Ville hyppäsi korkeutta 173cm saavuttaen SM HOPEAN! ONNEA VILLE!!!  Voittaja oli Äänekosken Urheilijoiden Arttu Mattila tuloksella 190cm. Korkeushypyn tulokset <täällä>

Sunnuntain kolmiloikassa Ville hyppäsi 11,40m ja oli 7. voittaja Otto Pulkkinen hyppäsi 12,70.

Villen kolmiloikan tyyliä    tulokset

Haapasen Roopelle myös SM hopeaa korkeushypystä sarjana P15, voittaja Casper Tilander hyppäsi 187cm ja Roope hienosti 183cm ONNEA MYÖS ROOPELLE!!!  keihäänheitossakin kelpo tulos 49,45m, jolla irtosi 13. sija.

Hopeamitalistit  Villen tyylinäyte Roopen tyylinäyte

Kalajoella Kurkikankaan Atte hyppäsi pituushypyssä pronssille tuloksella 6,47m voittaja Joska Tommola hyppäsi 6,82m.

ONNEA ATTE!

Lauantaina vielä:

13.25 vuorossa Roopen korkeushyppy <liveseuranta>

14.40 vuorossa Roopen keihäänheitto <liveseuranta>

17.30 vuorossa Aten pituushyppy <liveseuranta>

Perjantaina oli Tammelan Ryskeen urheilijoista Kalajoella Kurkikankaan Eetu P16 800m:n juoksussa sadasosan päässä finaalipaikasta, sijoittuen alkuerissä 9. ajalla 2.07,54 ja oli oman eränsä 4.
Samalla matkalla oli myös Salamalaisista Mikko Salmela oman eränsä 4. ajalla 2.09,14 sekä Antti Kanerva eränsä 6. ajalla 2.20,61.
Tässä 800m:n alkuerien tulokset kokonaisuudessaan: 800m:n alkuerä tulokset ,kaikki tulokset ekalta päivältä: perjantain tulokset
Oulussa Ryskeen Eemeli Valkama oli 1500m:n aitajuoksussa 12. ajalla 5.32,56. tulokset: linkki

21 – 23.8. kisataan yleisurheilun Nuorten SM mitaleista Oulussa sekä Kalajoella, Tammelan Ryskettä lähtee edustamaan upea joukko nuoria urheilijoita, joilla on hyvät mahdollisuudet menestyä kisoissa.

M16 pituushyppyyn Atte Kurkikangas

Kisojen avauspäivänä perjantaina Ryskeeläisistä mitaleista taistelemassa on Atte ja Eemeli

Lauantaina on Roopen, Aten ja Villen vuoro venyä parhaimpaansa, sunnuntainakin jännitetään vielä Villen kolmiloikan suoritusta.