Tammelan Ryske, Forssan Salama ja Someron Esa järjestävät yhteistyössä OP Lounaismaan kanssa kolmen osakilpailun kaikille avoimen ja ilmaisen maastojuoksucupin.

Osakilpailut:
07.09. Tammela (Liikuntapuiston pururata: Kyöpelintie 20, Tammela)
14.09. Forssa (Lamminranta)
21.09. Somero (Kuntorata: Hyppäkiventie 23, Somero)

Sarjat ja matkat: T/P7 – noin 1 km, T/P9 – noin 1 km, T/P11 – noin 1 km, T/P13 – noin 2 km ja T/P15 – noin 2 km

Palkinnot: Osallistujapalkinto kaikille ja jokaiseen osakilpailuun osallistuneelle pokaali.

Lisätietoa: Kilpailu on kaikille avoin ja ilmainen. Kilpailulisenssiä ei tarvita. Lähdöt klo 18.30 alkaen.

Ilmoittautuminen Tammelan osakilpailuun etukäteen viimeistään 6.9. tästä linkistä tai kisapaikalla 30 min ennen alkua.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

Terveysturvallisuusohjeet:

Kilpailussa noudatetaan Aluehallintoviraston, maakunnan, järjestävän kunnan ja Suomen Urheiluliiton Covid-19 ohjeita. Suositeltavaa, että kilpailuun ilmoittaudutaan yllä olevan linkin kautta, jolloin kisajärjestäjä saa kilpailijoiden yhteystiedot. Urheilijat jaetaan osallistujamäärän perusteella pienempiin ryhmiin. Urheilijat pukeutuvat ja peseytyvät mieluiten kotona. Urheilijat huomioivat hygieniaohjeet (esim. käsien pesu, omat juomapullot ja pyyhkeet).

Toimitsijoiden suositellaan käyttävän kasvomaskia. Yleisö sijoittuu juoksualueen ulkopuolelle väljästi. Tarpeettomia lähikontakteja vältetään. Kilpailupaikalle saavutaan vain terveenä. 
WC-tiloissa huolehditaan käsien pesusta ennen ja jälkeen käyntiä.
Jos aivastuttaa tai yskä yllättää, suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään roskakoriin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suu suojataan kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän
jälkeen.

Tartuntajäljityksen helpottamiseksi järjestäjä kirjaa kilpailijoiden tiedot ja toimitsijoiden tiedot (nimilista) tapahtumaan osallistuneista henkilöistä.