Ryskeellä oli mukana iso joukko juoksijoita tänään, helatorstaina, pidetyissä PM-maastoissa Nokialla. Jokainen juoksija teki hienoja suorituksia ja ylsi upeisiin tuloksiin, vaikka matkan varrella joutui vähän taistelemaan vastatuulta vastaan ja kampeamaan mutamäkeä ylöspäin.

Kesän piirinmestaruus mitali tilikin tuli avattua, kun ryskeeläiset nappasivat 5 mitalia. Henkilökohtaiset pronssit toivat P9 Vihtori Valkama ja P10 Atte Kuusela. P9 sarjassa Aleksi jäi niukasti Vihtorille ja tuli neljäntenä maaliin. Neljännen sijan nappasi myös P11 Veikko Mäkilä.

Joukkuekullan toivat Tammelaan mukanansa P9 Vihtori Valkama, Aleksi Jokela ja Ville Rekola. P11 Veikko Mäkilä, Veeti Saarinen ja Jesse Tuki ja T12 Pinja Kämi, Siiri Mäkilä ja Lili Reunanen saivat molemmat hienosti joukkuepronssia. T12 toinen joukkue Tytti Nyrönen, Siiri Laukkanen ja Henna Salminen olivat joukkuekisassa neljänsiä. Onnittelut kaikille mitalisteille ja myös muille juoksijoille hienoista suorituksista.

Täältä löytyvät kaikkien sarjojen lopulliset tulokset.