Lauantaina juostiin Hämeen piirin sisulisäviestit (9-15v.) Hämeenlinnan Kaurialan kentällä. Viesteissä oli mukana yhteensä 960 joukkuetta.

Ryske oli lopulta mukana 12 joukkueella. Harmittavasti sairastelut estivät muutaman viestijoukkueen osallistumisen. Vain 13-vuotiaiden poikien joukkue oli ”täysi-ikäinen” eli mukana oli vain 2004 syntyneitä urheilijoita. Kaikissa muissa joukkueissa annettiin enemmän tai vähemmän ikätasoitusta.

9-vuotiaat juoksivat hienosti nurmikolla juostussa sukkulasekaviestissä (8x40m) kahdeksansiksi 14 joukkueen seurassa. Viestissä juoksivat Sami Rekola, Titus Uutela, Vilja Välimäki, Elli Kurkikangas, Leela Reunanen, Taika Kuusela, Minja Kaunisharju ja Arttu Aaltonen.

9-vuotiaat tytöt (kuvassa yllä) juoksivat 4×400 metrin viestissä 16 muun joukkueen seurassa. Juuri kun viestin ensimmäinen erä oli alkamassa, vettä alkoi satamaan kaatamalla. Ryskeen tytöt olivat onneksi toisessa erässä ja sade lakkasi juuri sopivasti ennen juoksun alkua. Kenttä oli tosin melko märkä, mutta ilma oli raikas. Elli Kurkikangas aloitti viestin ja toi joukkueen kärjen tuntumassa vaihtoon. Toisen osuuden juoksi Minja Kaunisharju ja kolmannen Taika Kuusela pitäen joukkueen hienosti mukana kilpailussa. Elli Riihimäki ankkurina kiri lopussa upeasti muutaman joukkueen ohi ja loppusijoitus kokonaistuloksissa oli hienosti neljäs!

9-vuotiaat poikien joukkue Sami Rekola, Jonne Salminen, Arttu Aaltonen ja Titus Uutela juoksivat 4×400 metrin viestissä sijalle 8/11.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli eniten osallistujia, parhaimmillaan 22 joukkuetta. 4x600m viestissä Ryskeen joukkue Viivi Välimäki, Enna Vehmas, Tiia Talonen ja Inka Kuusela juoksivat omassa erässään kolmansiksi ja olivat kokonaistuloksissa sijalla 5/19.
4x50m viestissä joukkueessa juoksivat Tiia Talonen, Lumia Reunanen, Viivi Välimäki ja Inka Kuusela sijalle 11/22 ja samalla kokoonpanolla juostulla 4 x 60m aitaviestissä tytöt olivat kuudensia.

P11-vuotiaat juoksivat kaikki viestit samalla kokoonpanolla Niilo Laukkanen, Joona Salminen, Ville Rekola ja Aleksi Jokela. 4×60m aitaviestissä pojat juoksivat hienosti hopealle, 4x50m viestissä sijalle 6. ja  4x600m viestissä sijalle 7.

P13-vuotiaat ottivat mitalin kaikista kolmesta viestistä. 4×60m aitaviestissä ja 4x100m viestissä pojat voittivat hopeaa joukkueella Jesse Tuki, Jani Laakso, Veeti Saarinen ja Valtteri Yrjölä. P13 4x600m pronssia joukkueella Veikko Mäkilä, Valtteri Yrjölä, Jesse Tuki ja Veeti Saarinen. 600 metrin mitali ratkesi vasta viimeisellä osuudella, jossa Veeti otti turvallisen eron neljäntänä tulevaan ja juoksi maaliin kolmantena.

Onnittelut kaikille juoksijoille! Tästä on hyvä jatkaa kesän yleisurheilumatkaa kohti Seuracupin finaalia 2.9.

Aitajuoksuviestien hopeamitalistit: vasemmalla P11 joukkue ja oikealla P13 joukkue.

Kaikki tulokset löytyvät täältä