19.12.2009 Ladut ovat auki!!!

Kiitokset hiihtojaostomme aktiiveille talkoolaisille sekä Tammelan kunnan liikuntatoimelle. Nyt ladut ovat Tammelassa auki ja sellaisina pysyvätkin pitkälle kevääseen. Ryske toki toivoo, että latujen käyttäjiä riittäisi ja käyttäjät taas muistaisivat talkootyön tekijöitä pienellä latumaksulla, jotta talkoointo säilyy tulevinakin vuosina ja hiihtokausi etelässäkin päästään aloittamaan mahdollisimman aikaisin. Ei kun sukset jalkaan survaiskaa…

19.12.2009 ADIDAS – linkki ei toimi; vielä

Kärsivällisyyttä vaaditaan vielä hieman. Ruotsin puolella on jonkin verran ongelmia nettisivujen päivityksessä. Seuran tuotetet on jo valittu yhdessä Intersportin kanssa ja Seppälän Aki tilailee materiaaleja siten, että niitä on sovitettavissa heti vuoden vaihteen jälkeen. Jos haluat maistiaisia niin googleta Adidaksen CONDIVO mallisto. Seura-asun värit ovat koboltin sininen ja musta.

Lumitilanne näytti liikuntakeskuksessa hyvältä ja pitkästä aikaa meitä taidetaan helliä oikein luonnonkin lumella Joulun päivien aikaan. Jäädäänpä odottelemaan! Hyvää Joulua itse kullekin.

15.11.2009 Vuosikokouksessa päätettyä

Allekirjoittanut valittiin uudelle toimikaudelle Ryskeen johtokunnan puheenjohtajana. Kiitokset kokoukselle luottamuksesta. Vuosikokous vietiin läpi valtuustosalissa ja kokouksen jämäkkänä puheenjohtajana toimi Veikko Hovila. Kiitokset Veksille! Johtokuntaan ei tullut isoja muutoksia ja se ehtikin jo järjestäytyä vuosikokouksen päätteeksi.

Kokouksen aluksi naisjaostomme pitkäaikainen puheenjohtajamme Pirkko Reuna palkittiin HLU:n hopeisella ansiomerkillä, kuntojaostomme pj Tarmo Pietilä seuran viirillä sekä Nuori Suomi – ohjaajapinssillä muistettiin Paula Laaksoa ja Janne Pyykköä. Onnittelut kaikille palkituille.

Toimintakäsikirjan päivitys tapahtuu ennen vuoden vaihdetta, yleinen toimintasuunnitelma tulee vasempaan palkkiin ja vuosikokouksen pöytäkirja samoin linkkinsä taakse, kunhan sen valmistuu.

Kiitokset vielä kulunnesta kaudesta kaikille ohjaajille, talkoolaisille ja muuten seuraa tukeneille – ilman panostanne noin mittavaa ja laadukasta toimintaa ei muuten saataisi aikaan!!

11.11.2009 Nikkilän voittoputki jatkuu

Nikkilän Tuomas jatkoi voitokkaalla tiellä, kun maksimisotilaspenkissä järjestettiin kisat Helsingin kirkolla. Tuomas kaunisteli alle 70 kilon sarjassa SE-lukemia 135 kilosta 155 kiloon! Kaikilla kolmella yrityksellä SE rikkoutui 140 – 150 ja 155 kg.Tuomaksella on nyt hallussaan kolme eri Suomen ennätystä: penkkipunnerruksessa 202,5 kg alle 67,5kg:n sarjassa, sotilaspenkin toistoennätys 51 toistoa ja nyt vielä maksimituloksen osalta ennätys.

Samoissa kisoissa Skogbergin Olli sijoittui veteraanien alle 90 kilon sarjassa toiseksi. Onnittelut myös Ollille!!

24.10.2009 Tuomas Nikkilä SVNL:n hallitukseen

Voimanostajamme Tuomas Nikkilä valittiin Suomen Voimanostoliiton hallitukseen kaksivuotiskaudelle 2010 – 2012 tänään Riihimäellä pidetyssä liiton syyskokouksessa. Ryske onnittelee!!!

24.10.2009 Hiihtokoulussa sutinaa

80 innokasta hiihtokoululaista aloitti talvikauden harjoittelun keskiviikkona. Nuorempien ryhmissä on aikamoista vilskettä, kun ryhmissä on noin 30 aloittelevaa tulevaisuuden virpiä, ainokaisaa ja samia. Tsemppiä harjoitteleluun!!

23.10.2009 Toimintakalenteri päivitetty – toimintaa lähes jokaisena viikonpäivänä

Päivitin juuri loppuvuoden toimintakalenterin ja monenlaista johdettua liikuntatapahtumaa on lähes jokaisella viikonpäivällä. Ei siinä varmastikaan ole edes kaikki Ryskeen tapahtumat, mutta pääset ainakin kiinni missä ja milloin jotain tapahtuu. Lisätietoja löydät jaostojen sivuilta. Viime toimintakaudella oli tapahtumia noin 250 kappaletta ja kisat päälle. Aikamoinen määrä tämän kokoiselle seuralle. Tästä on hyvä jatkaa liikunnallista syksyä!!!

21.10.2009 Ryskeestä voimailun mahtiseura Hämeessä – ja vähän laajemmaltikin

Maanantai-iltana Vesihelmeen kerääntyi voimailijoita useasta seurasta, mutta poislähtö tapahtui Ryskeen väreissä. Vorssalaisen voimanostoaktiivin, Hakalan Jannen, mukana Ryskeeseen liittyy melkoinen joukko menestyviä voimanostajia eri seuroista vaikkakin kaikki ovat kotoisin tästä oman pitäjämme ympäristöstä. Olli Skogberg, Ville Peltonen, Joni Nylund, Petteri Mäntyvaara, Lauri Kuru ja Mikael Kallio liittyvät seuraamme uusina jäseninä ja paluumuuttajana Tiensuun Mikko. Tervetuloa kaikille ja menestystä jatkossakin, kun edustusoikeus vuodenvaihteessa meille siirtyy.

Tänään käynnistyy talven hiihtokoulukin – ei muuta kuin tsemppiä harjoitteluun ja sitten odottelemaan pakkasia, että saadaan lunta Syrjänharjulle perinteiseen tapaan!

19.10.2009 Kalevan Kiertäjien urakka on ohi – hetkiseksi!

Kalevan Kierros ehti päättyä jo tovi sitten, mutta en ole muilta töiltä ehtinyt päivittämään kuinka tuossa taistossa Ryskeeläisten oikein kävi. Pietilän Siiri voitti oman sarjansa NAL22 ollen ainoa, joka suoritti kaikki kuusi osalajia sarjassaan. Pyöreitä vuosia täyttänyt Tarmo Pietilä taasen saavutti sarjassa M50 18. sijan ja kokonaiskilpailussa sijoitus oli 128. Aiemmin uumoilin M40 sarjan taistelijaparin Ilola – Mustonen petraavan asemiaan suunnistuksessa. Osin oikeaan meni. Arin kohdalla suunnistuksessa on tapahtunut jotain, mikä ei ole päätynyt toimituksen tietoon ja takapakkia tuli jonkin verran. Sijoitus omassa sarjassa kuitenkin hienosti 13. ja kokonaiskisassa 98. Mustosen Aki saavutti ”vaikeuksien kautta” oman sarjansa 4. sijan (sama muuten viime vuonna) ja kokonaiskilpailussa hän oli 18. Hienoja suorituksia ja kova koettelemus on taas takana. Uskoisin, että nelikko jatkaa ensi vuonnakin mitalisijojen jahtaamista. Miesten kisaan olisi hyä löytää neljäs lenkki. Näin saisimme joukkuekisassakin Ryskeen värit näkyviin! Onnittelut hyvistä suorituksista kaikille!!

19.10.2009 Pirkka Kirjavaiselle SM- maratonmenestystä!!

Forssan Lehti uutisoi Ryskeen uusimmasta Suomen Mestarista näyttävästi keskiviikkona 14. päivä. Sarjassa vM35 juostu aika 2.43.21 on erittäin hyvä ja sillä irtosi mestaruus Pieksämäellä juostussa kisassa. Onnittelut!!

4.10.2009 Menestystä ja syyskauden toimintaa

Syyskauden toiminta on pyörähtänyt käyntiin täydellä tohinalla. Maastojuoksukoulu saatiin päätökseen viime viikolla. Kiitokset kuluneesta kesästä yu-koulun vetäjille ja vielä erikseen maastojuoksun koulun ”rehtorille” Pyykön Jannelle. Toisella ”rehtorilla” eli Kytäjän Sarilla sekä hänen apureillaan tosi toimet pääsevät toden teolla käyntiin 21.10., kun hiihtokoulu käynnistyy. Kuntojaoston osalta Kalevan Kierros päättyi 28.9. ja tuloksiin palaan hieman myöhemmin.

Nikkilän Tuomas jatkoi hienoa sarjaansa sotilaspenkkipunnerruksen SM-kisoissa Lahdessa ja täydensi tämän vuoden menestystään Suomen Mestaruudella. Ja mikä hienointa Toni Kuusi saavutti samassa sarjassa (M70kg) hopeaa ja laittoi Tuomaksen ahtaalle. Onnittelut upeasta SM- menestyksestä molemmille!!!!

13.9.2009 Niemisen Tuulalle Suomen Mestaruus

Niemisen Tuula kävi eilen juoksemassa veteraanien SM- maantiejuoksuissa Kankaanpäässä N35 -sarjan Suomen mestariksi. Onnittelut Tuulalle!!

2.9.2009 Vielä kerran kunnan ja Ryskeen yu-mestaruuskisoista

Tammelan kunnan ja Tammelan Ryskeen yleisurheilumestaruuskilpailuihin osallistumisoikeus oli sekä tammelalaisilla että Ryskeen jäsenillä. Ryskeen jäseniä asuu eripuolilla maakuntaa. Tulosluettelossa julkaistiin myös kilpailun ulkopuolella kilpailleiden tulokset, mutta palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa edellä olevien perusteiden mukaisesti. Tulevaisuuden suunnitelmissa on järjestää kisat erikseen, jotta voimme tarjota nuorille enemmän kilpailumahdollisuuksia. Tervetuloa mukaan jatkossakin!

1.9.2009 Syyskaudella kaikki liikkumaan

Kesä meni ja syksy saapui. Nyt on viimeistään taas aika keski-ikäistenkin kaivaa lenkkarit naftaliinista ja lähteä liikkeelle. Sauvakävely Syrjänharjun maastossa tai reippailu Torronsuolla antaa lisäpotkua muihinkin töihin. Nappulat jatkoivat tänään maastojuoksukoulun merkeissä Liikuntakeskuksella ja sitä ympäröivällä pururadalla. Hiihtokauden avauskin on lähellä, kun Paimion hiihtoputkessa alkaa tuntuman ottaminen lumeen ensi talven koitoksia silmälläpitäen.

Syksyn tullen Ryskeen varainhankinnassa on taas kiireinen kausi. Merkittävä osa budjettimme tuloista tulee aurausviitoista. Luehan lisää ajankohtaista osiossa ja lähde mukaan. Tuloja tarvitaan, jos toimintaa aiotaan jatkossakin pyörittää entisessä laajudessaan ja pienillä omavastuuosuuksilla. Nyt on kaikkien kynnelle kykenevien aika toimia. Talkoissa nähdään.

19.8.2009 Sisulisäviestejä ja Kalevan Kierrosta

Nokialla kilpaillaan pm-sisulisäviestit 23.8. Ryskeestä lähtee kolme kilpailukykyistä joukkuetta poikien sarjoihin (4*50 m kaksi ja 4*600m yksijoukkue) ja tyttöjen 4*50m kisaan T11 sarjaan yksi joukkue. Ei muuta kuin Ryskeen värit esille ja onnea suorituksiin! Kalevan kiertäjien urakka lähenee loppuaan kun toiseksi viimeinen laji eli pyöräily on ohjelmassa lauantaina Seinäjoella. Onnea myös pyöräilyyn meneville.

19.8.2009 Toimintakäsikirjan luonnos on kommentoitavissa

Lisäsin ensimmäisen toimintakäsikirjamme luonnoksen tuohon vasempaan palkkiin. Toivon kommentteja ja rakentavaa kritiikkiä asiakirjaan. Kaikilla ryskeeläisillä on oikeus ja oikeastaan velvollisuus saada äänensä kuuluville, kun toimintaamme tulevaisuudessa ohjaava asiakirja on valmisteilla. Perustyö on tehty ja nyt on kentän vuoro lausua painava sanansa. Lähetä minulle palautetta vaikka palautesivun kautta.

14.8.2009 Sinettiseurahanke etenee

Kuten 25.5. kirjoitin niin yleisurheilujaosto ja hiihtojaosto hakevat Nuoren Suomen sinettiseuraksi. Puolen vuoden valmistelun jälkeen hakemukset ovat liikkeellä. Tämän jälkeen odottelemme SUL:n ja SHL:n auditointia. Toimintakäsikirjan luonnos ilmestyy vasempaan sivupalkkiin, kun sitä on seuraavan kerran johtokunnassa käsitelty. Tämän jälkeen on jäsenten vuoro vaikuttaa toimintakäsikirjan sisältöön. Toisaalta siihenhän on koottu meidän nykyinen toimintamme ja muutamia kehityskohteita, jotka olemme jo tunnistaneet omasta toiminnastamme. Pääasia kuitenkin on lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen ylläpito – vanhemmista ikäluokista puhumattakaan.

8.8.2009 Ryskettä Lahden maratonilla

Ryskeen Ari Ilola sijoittui veteraanien MM-kisojen kuninkuusmatkalla eli maratonilla sarjassa M40 sijalle 30. ajalla 3.15.51. Onnittelut Arille! Suomi voitti kisojen mitalitilaston ja oli kisojen paras maa!!

7.8.2009 Punttien kolistelua Tsekinmaalla

Nikkilän Tuomas oli penkkipunnerruksen EM- kisoissa Tsekissä sarjassa 67,5kg neljäs. Onnittelut Tuomakselle hyvästä sijoituksesta, vaikka otaksun Forssan Lehden ja miehen hyvin tuntevien tahojen puheesta, että mitalia lähdettiin tosissaan tavoittelemaan. Tälläista urheilu kuitenkin on. Tsemppiä Tuomakselle jatkossa ja toivottavasti ura jatkuu kansallisella tasolla, kun kunto on kuitenkin rautaa.

6.8.2009 Ryske jatkui Lahdessa – Paula hyppäsi pronssille!!!

Paula hyppäsi pituushypyn pronssia naisten W35 -sarjassa! Kilpailu oli erittäin tasainen ja jännittävä viimeiselle kierrokselle saakka. Paula saavutti siten toisen maailmanmestaruusmitalinsa koululaisten MM- voiton (1988) jatkoksi. Onnittelut Paulalle parhaasta lounaishämäläisestä naisurheilijan sijoituksesta veteraanien yleisurheilun maailmanmestaruuskisoissa Lahdessa.

30.7.2009 Ryskeen värit edustettuina Lahdessa käytävissä veteraanien yleisurheilun MM-kisoissa

Ryske oli edustettuna naisten W35 -sarjassa 3-loikassa Laakson Paulan ja M50 -sarjassa kiekonheitossa Grölundin Olavin toimesta. Paula sijoittui neljänneksi tuloksella 10,45 (+0,3) eli kauden parhaallaan. Olavi sijoittui 13:ksi tuloksella 40.71 eli loppukilpailu jäi tällä kertaa vajaan neljänkymmenen sentin päähän. Onnittelut molemmille hyvistä suorituksista ja erityisesti Ryskeen värien esilläpitämisestä kansainvälisellä tasolla – kirjaimellisesti. Tuloksista löytyi myös tuttu nimi aiemilta vuosikymmeniltä, sillä Eino Salminen kilpaili jo 28.7. M80 sarjassa 5000 metrin kävelyssä. Hän sijoittui lopulta 4:nneksi tuloksella 41.44.81. Aikamoinen aika, mihin nuoremmillakin on täysi työ päästä. Onnittelut Einolle!!! Ja kyllähän meitä ryskeeläisiä oli katsomossakin. Upeat kisat ja mahtava tunnelma, jota kannattaa käydä vielä kokemassa, koska viikon verran kisoja olisi vielä jäljellä.

27.7.2009 Hakkapeliittain beachvolleyta Tammelassa

Hakkapeliitta Kirnu Beach – rantalentisturnaus kokoaa Pyhäjärven rannalle useita joukkueita lauantaina 1.8.2009. Ryske on tällä kertaa mukana järjestelyissä ja kiitos siitä lentopallojaostolle sekä erityisesti sen puuhamiehelle Alasentien Antille. Eiköhän mennä porukalla katsomaan ja kannustamaan joukkueita. Pelipaikat on juuri kunnostettuja ja paikka on mitä hienoin.

7.7.2009 HämSY:n Sisulisäottelut ja Kalevan Kierros

Ryske saavutti hienosti menestystä HämSY:n sisulisäotteluissa ja joukkueena saavutimme sijan 6. Hämeen piirissä!! Onnittelut kaikille kilpailijoille ja lisää tuosta yu-jaoston tulossivuilta. Kalevan Kierroksen osalta neljä lajia on takana ja pari vielä edessä. Mielenkiintoisista asetelmista lähdetään tavoittelemaan M40 sarjan mitalisijoja, sillä Ari Ilola on sijalla 5. ja Aki Mustonen muutaman pisteen päässä sijalla 6. Kokonaistuloksissa kaikki sarjat huomioiden parivaljakko on sijoilla 19. ja 23. kokomatkat kiertävistä urheilijoista. Jos yhtään vanhat merkit paikkaansa pitävät parivaljakko parantaa pyöräilyssä ja suunnistuksessa. Pietilän Tarmo on M50 sarjassa 20 (kokonaissijoitus 141) ja NAL22 sarjassa Pietilän Siiri johtaa omaa ½-kierroksen sarjaansa!! Tsemppiä kaikille Kalevan Kiertäjille viimeisiin lajeihin.

26.6.2009 Olympiapäivän kisamme uutisoitiin hienosti

Upeat kisamme saivat hienosti palstatilaa Forssan Lehdessä keskiviikkona 24.6. ja tänään saimme upean viesti Suomen Olympiakomitealta: pääsimme tapahtumallamme peräti Olympiakomitean nettisivustolla etusivun jutuksi. Itse juttun löydät tästä. Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja saimme ihailla todella hienoja suorituksia useissa lajeissa. Tästä on todella mukava jatkaa!!! Kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille.

23.6.2009 Yleisurheilukoulu kansainvälisen Olympiapäivän tunnelmissa

Satakunta yleisurheilukoululaista osallistui kansainvälisen Olympiapäivän kisoihin Tammelan liikuntakeskuksessa. Kisat olivat olympiahengessä järjestetyt ja rehdit kisat. Satoja hienoja suorituksia saatiin pikajuoksuissa, pituushypyssä ja ja pallonheitossa eri ikäryhmissä. Tunnelma ja keli oli mitä parhain. Kisat avattiin avajaismarssilla, jonka jälkeen seurasi kunnanjohtajan avajaispuhe. Urheilukoululaisten muodostamat olympiarenkaat oikealla värityksellä olivat hieno näky. Kentällä järjestelyt olivat taas kerran hyvät ja suorituspaikat oli valmisteltu jo päivällä – siitä kiitos kenttämiehille! Kannattaa muuten katsoa etusivulta Olympiapäivän diplomi – arvovaltaiselta taholta saatu.

15.6.2009 Kiitokset talkooväelle Suvi-illassa

Ryske hoiti jälleen mallikkaasti OP:n juottopaikan järjestelyt Suvi-illassa. Kiitokset kaikille talkoolaisille omasta, Suvi-illan ja Osuuspankin puolesta!

29.5.2009 Hiihtokauden päätös

Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin mitä parhaimmassa säässä Kaitalammilla. Mukana oli melkein kaikki hiihtokoululaiset, kilpahiihtäjämme, hiihtokoulun vetäjät ja talven talkoolaiset. Kiitos Sarille ja muille hiihtokoulun aktiivisille vetäjille hienosta työstä, mitä talven aikana muiden kiireiden ohella olette ehtineet tekemään. Urheilijoillemme onnittelut hyvin menneestä kilpailukaudesta. Ilman aktiivisia talkoolaisia nykypäivänäkään mikään seura ei menesty ja toimintaa ei kyetä pyörittämään. Kiitän omasta puolestani ja monen etelä-suomalaisen puolesta Ryskeen hiihtojaostoa hiihtomahdollisuuksien ja -olosuhteiden luomisesta Tammelan liikuntakeskuksella. Ja kiitos talven erinomaisesta yhteistyöstä myös Tammelan kunnan liikuntatoimelle!

28.5.2009 MM-menestystä ja yleisurheilukoulua

Nikkilän Tuomas saavutti 4. sijan penkkipunnerruksen MM-kilpailuissa Luxemburgissa tuloksella 190 kg sarjassa 67,5kg. Onnittelut Tuomakselle!!

Yleisurheilukoulu alkoi tiistaina ja kentällä oli melkoinen vilske, kun peräti 113 nuorta urheilijan alkua temmelsi eri lajien parissa. Ryskeen yu-koulu on muuten maailmankuulu, kun sen alkaminen oli noteerattu Irlannissakin saakka;) Osallistujien määrä pistää ohjaajat tarkentamaan läpivientiä sekä ryhmäkokoja. Mahdollisista muutoksista tietysti lisää yu-jaoston sivuilla ja kentällä.

25.5.2009 Ryske sai Nuoren Suomen seuratukea

Tänään jaettiin HLU:n toimesta Pirkkahallissa Nuoren Suomen, opetusministeriön ja eri lajiliittojen seuratuet. Ryske sai tuen yleisurheilujaoston ja hiihtojaoston yhteishankkeelle eli pyrimme saamaan molemmille jaostoille Nuoren Suomen Sinettiseuran tunnustuksen. Olemme hyvällä alulla asian suhteen, kuten johtokunta jo 20.2. totesi. Nyt alkaa toiminnan virittely siten, että saisimme SUL:n ja SHL:n auditoijat syksyllä paikan päälle toteamaan miten meillä lasten ja nuorten liikuttaminen hoidetaan mallikkaasti. Tukea tullaan käyttämään muun muassa ohjaajien koulutukseen ja tämä tietysti näkyy entistä parempana ja tasokkaampana ohjauksena. Ryskeen puolesta kiitän niitä päättäjiä, jotka uskovat meidän hankkeeseemme, koska myös moni hakija jäi ilman tukea.

20.5.2009 Kesän urheilukausi on ovella ja talvikausi on päätöksessään

Tässä pääsikin vierähtämään tovi, kun viimeksi päivitin pj:n palstaa, mutta nyt alkaa taas tapahtua. Ei silti, eihän tässä taukoa ole juuri ollut. Tapahtumaa on ollut monella rintamalla ja uudet seura-asutkin tulivat. Kalevan Kierroksen maraton on ensi viikonloppuna nopealla reitillä Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa. Kuun lopulla Nikkilän Tuomas suuntaa matkansa kohti Luxemburgia ja osallistuu siellä järjestettäviin penkkipunnerruksen MM- kisoihin. Samaisena viikonloppuna päätetään hiihtokausi Kaitalammilla. Tiistaisin pyörähtää talviharjoittelukauden jälkeen käyntiin kesän yleisurheilukoulu. Kuntojaosto aloittaa kesäkuun alussa beach-volleyn pelaamisen Saaressa. Katsokaapa muut tapahtumat vasemmassa palkissa olevasta toimintakalenterin linkistä. Suvi-illassa 13.6. lauantaina Ryske pystyttää ja hoitaa OP:n juottopaikan Koulukeskuksella. Sinne tarvitaan talkoolaisia, joten jos et juokse niin ota osaa tähän. Muistoksi talkoista saat Suvi-illan T- paidan. Nahdään tarpahtumissamme ja tsemppiä urheilijoillemme tulevissa koitoksissa!!

28.3.2009 Tiivis urheiluviikonloppu

Penkipunnerruksen SM-kisat kisailtiin Lempäälän Ideaparkissa runsalukuisen yleisön seuratessa kisoja Keskusaukiolla. Laji keräsi paljon kiinnostuneita uusia katsojia. Ryskeen nostajat Lehtimäki – Kuusi – Nikkilä ahersivat raskaiden painojen kanssa.

Parhaasta tuloksesta vastasi Tuomas Nikkilä, joka saavutti Suomen mestaruuden sarjassa 67,5kg tuloksella 190 kg. Me paikalla olleet saimme jännittää tuoksen saavuttamista aina viimeiseen suoritukseen saakka, mutta Tuomas osoitti kovat kilpailijanhermonsa ja nosti edellämainitut raudat mestaruuden arvoisesti ylös. Samassa sarjassa kilpaili myös Toni Kuusi, joka harmillista kyllä ei saanut hyväksyttyä tulosta, vaikka raudat nousivat komeasti ylös. Tuomarit olivat armottomia ja näkivät suorituksissa jotain, minkä mukaan tulosta ei syntynyt. Kaksoisvoitto oli todella lähellä.

Sarjassa 75kg Lehtimäen Mikko nosti tuloksen 170kg, mikä oikeutti viidenteen tilaan.

SM- parisprinteissä Hovilan Hannu ja Vesterisen Ville hiihtivät SM- kisoissa sijalle 18. Kuninkuusmatka onkin sitten yhteislähtökisa, joten jäädään odottelemaan tuloksia. Ryske onnittelee kaikkia edelleämainittuja hyvästä menestyksestä ja kovista suorituksista!!!!

Alkuvuoden 2009 jutut ja tässä vuoden 2008 jutut. Osa on mennyt bittiavaruuteen tuntemattomasta syystä.

24.2.2009 Laskiaistiistaita

Riikka Varjus hiihti Ounasvaaralla hopealle nuorten SM-hiihtojen sprinttikilpailussa 1,2km:n matkalla. Onnittelut Riikalle hienosta suorituksesta! Järvisen Tomi saavutti omassa sarjassaan sijaluvun 9. B-finaalissa. Viikonloppuna kisailtiin Ounasvaaran maisemissa myös KLL:n mestaruuksista. Parhaiten sijoittui Tomi Järvinen, joka oli P16 viidellä kilometrillä 5. Riikka Varjus oli N18 sarjan kolmella kilometrillä sijalla 7.

Johtokunta päätti kokouksessaan 20.2., että Ryske lähtee hakemaan yu- ja hiihtojaostoille Nuoren Suomen Sinettiseura -statusta. Asia on ollut esillä jo aiemmin, mutta nyt todettiin ajan olevan otollinen seuran kehittämiselle nuorisotyön suhteen. Sinettiseuraksi pääseminen edellyttää muutamien kriteerien täyttämistä nyt ja jatkossa. Pääosa asioista meillä on jo nyt tehty Nuoren Suomen laatukriteerien mukaisesti ja loppujen hionta on alkanut.

Ikäihmisten ja kuntoilijoiden osalta toimintaa kehitetään seuraavina vuosina. Erilaisia tapahtumia saa ideoida ihan vapaasti. Lentopallojaosto on jo keskuudessan ideoinut yhtä todellakin kiinnostavaa tapahtumaa kesäksi, mutta jäädään odottelemaan saadanko se toteutuskuntoon jo tänä kesänä.

Seura-asutilaus oli ja meni. Kiitettävästi tilaajia oli nyt mukana. Asut saadaan kovaan käyttöön toukokuun lopulla ja seuran näkyvyys paranee katukuvassa ja lenkkipoluilla mukavasti. Seura-asun ja erityisesti kilpailuasun käyttö kansallisissa kisoissa on oiva osoitus seurahengestä, jonka soisin pikkuhiljaa taas heräävän parempaan kukoistukseen. Pankais lukien vasemmasta palkista Ryskeen historiaa – jospa siitä löytyisi innoittajaa nykypolvillekin.