Lauantaina 18.8. juostiin 9-15-vuotiaiden Hämeen piirinmestaruusviestit Forssan urheilukentällä. Ryskeeltä oli ilmoitettu mukaan 19 joukkuetta, joista 18 pääsi starttaamaan.

Viestit alkoivat 11-vuotiaiden aitaviesteillä, jossa oli mukana 13 joukkuetta. Ryskeen joukkue (kuvassa) Inka Kuusela, Tiia Talonen, Elli Kurkikangas ja Enna Vehmas juoksivat hienosti piirinmestaruuspronssille. 13-vuotiaat pojat juoksivat kaikki viestit samalla joukkueella: Atte Kuusela, Aleksi Jokela, Ville Rekola ja Joona Salminen. Pojat olivat omassa aitaviestissään viidensiä. 13-vuotiaat tytöt juoksivat myös kaikki 3 viestiä samalla joukkueella: Erica Syrjälä, Viivi Välimäki, Rebekka Rautio ja Julianna Turkki. Tytöt juoksivat aitaviestissä sijalle kahdeksan. 15-vuotiaiden poikien aitaviestissä oli mukana kolme joukkuetta ja siinä Ryskeen joukkue Jesse Tuki, Jani Laakso, Samu Kauppi ja Veeti Saarinen juoksivat hopealle.

Seuraavana oli vuorossa 9-vuotiaiden sukkulaviesti, jossa oli mukana 10 joukkuetta. Ryskeeltä oli mukana iloinen joukkue, joka juoksi hienosti neljänneksi. Pronssimitaliin jäi vain sekunnin ero. Sähäkän sukkulaviestin jälkeen siirryttiin juoksemaan pikaviestejä.

11-vuotiailta tytöiltä oli mukana 2 joukkuetta 4×50 metrin viestissä. Puolet juoksijoista saavat juosta vielä ensi vuonnakin samassa sarjassa eli tämä oli hyvä kokemus nuoremmille juoksijoille. Ykkösjoukkue (Elli Kurkikangas, Alisa Syrjälä, Inka Kuusela, Tiia Talonen) jäi harmittavasti vain yhden sadasosan pronssimitalista eli sijoittuivat neljänneksi. Kakkosjoukkue (Vilja Välimäki, Alisa Rinne, Enna Vehmas, Elli Riihimäki) juoksi sijalle 16. 13-vuotiaiden tyttöjen 4x100m pikaviestissä oli hyvin tasaista sijoilla 10-12 ja Ryske sijoittui lopputuloksissa lopulta sijalle 12. 13-vuotiaat pojat juoksijat 11 joukkueen sarjassa sijalle 5. 15-vuotiaiden tyttöjen joukkue Henna Salminen, Emmi Nieminen, Pinja Kämi ja Tytti Nyrönen juoksivat pikaviestissä kuudenneksi. 15-vuotiaissa pojissa Ryskeellä oli myös mukana kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueen 14-vuotiaat Valtteri Yrjölä, Jani Laakso, Jesse Tuki ja Vili Välimäki juoksivat hienosti pronssille ja osittain alaikäinen kakkosjoukkue Titus Uutela, Veeti Saarinen, Samu Kauppi ja Sami Rekola viidenneksi.

Pikaviestien jälkeen siirryttiin juoksemaan pitkiä viestejä. 9-vuotiaat aloittivat 4×400 metrin viestillä. Ryskeellä oli joukkue poikien sarjassa. Joonas Nieminen, Aapo Similä, Jonne Salminen ja Arttu Aaltonen juoksivat viidenneksi. 11-vuotiaat jatkoivat 4×600 metrin viestillä. Ryskeen ykkösjoukkue Tiia Talonen, Alisa Syrjälä, Enna Vehmas ja Inka Kuusela juoksivat ensimmäisessä erässä kolmanneksi ja se oli myös joukkueen lopullinen sijoitus eli pronssia tytöille. Kakkosjoukkue Alisa Rinne, Elli Kurkikangas, Vilja Välimäki ja Elli Riihimäki juoksivat kakkoserässä sijoittuen kokonaistuloksissa sijalle 13. 13-vuotiaat tytöt juoksivat myös 4×600 metrin viestin. Joukkeita oli mukana 15 ja Ryskeen joukkue sijoittui hienosti sijalle 8. 13-vuotiaat pojat juoksivat pitkässä viestissä viidenneksi. 15-vuotiaat tytöt eivät päässeet lähtöviivalle loukkaantumisen takia, mutta pojat juoksivat 4×800 metrin viestissä joukkueella Jesse Tuki, Titus Uutela, Samu Kauppi ja Veeti Saarinen pronssille. Ankkurina juossut Veeti nosti joukkueen neljänneltä sijalta pronssille melkoisen matkan takaa. Hieno juoksu!

Oli upeaa seurata Ryskeen värejä niin monessa viestissä. Onnittelut kaikille viestijuoksijoille!

Viestien valokuvia löytyy yleisurheilun kuvagalleriasta