Ryskeen poikien vanhimmalla poikajoukkueella menee kovaa. Kun päättyneellä kaudella joukkue pelasi läntisen alueen 15-vuotiaiden poikien kolmossarjassa, toisena vaihtoehtona jatkossa on perustaa poikien joukkueen rinnalle nuorten miesten edustusjoukkue, jos kysyntää tälle on riittävä. Kolmantena vaihtoehtona on perustaa 17-vuotiaiden poikien joukkue 15-vuotiaiden joukkueen rinnalle. Aloittaessaan miesten joukkue aloittaisi sarjatasolta kuusi tai seitsemän. FC Tammelan Ryskeen valmennuspäällikkö Miika Forsten on lupautunut valmentamaan kaikissa vaihtoehdoissa näitä joukkueita.

Ryskeellä puitteet jalkapallon harrastamiseen ovat loistavat. Tammelan liikuntakeskuksen kovemmatkin kriteerit täyttävä keinonurmikenttä vieressä olevine juoksu- ja kuntoratoineen sekä punttisaleineen hakee lähiseuduilta vertaistaan. Puitteista iso kiitos Tammelan kunnalle!

Lisää tietoa Miika Forstenilta: puh. 050 556 2873

Forssan lehden (4.10.2020) tilaajille juttu Ryskeen poikien jalkapallosta: https://www.forssanlehti.fi/urheilu/ryskeen-pojissa-on-nyt-rytinaa-pelaajamaara-nousussa-joukkueessa-hyva-henki-792849