Tilaa Ryskeen seura-asut tulevaksi kesäksi. Noname Clubshop on auki 24.1.2018 asti. Löydätte Ryskeen seura-asuvalikoiman täältä (valitse seura: Tammelan Ryske. Salasanan saa Kaisalta p. 050 910 7193).

Kauppa sulkeutuu keskiviikkona 24.1., jonka jälkeen toimitusaika tuotteille on 7-8 viikkoa. Saamme vaatteet siis maalis-huhtikuun vaihteessa. Clubshopissa ei makseta tuotteita, mutta tilaus on sitova. Mikäli jotain oman mallistomme tuotetta tilataan vähemmän kuin 10 kpl, kyseistä tuotetta ei ole saatavilla (toimitus mahdollisesti sovittavissa kallimpaan hintaan). Ilmoitamme teille tästä heti kaupan sulkeutumisen jälkeen, jos näin käy. Tilaaja maksaa asunsa maalis-huhtikuussa, kun asut on toimitettu.

Koska muutama malli on muuttunut, pidämme sovitustilaisuuden torstaina 11.1. klo 18.30 – 20 koulukeskuksen liikuntasalin viereisessä tilassa. Sovitukseen saamme muutamia malleja.
Ko. tilaisuudessa on mahdollisuus kierrättää omat pieneksi jääneet seura-asut myyjän asettamaa kohtuullista korvausta vastaan.

Ryskeeläisillä on jo jonkin verran näitä tuotteita käytössä, joten sovitustilaisuudessa kannattaa myös kysellä muilta kokoasioista.

Lisätiedot Kaisa Laukkanen p. 050 910 7193 tai kaisa.laukkanen @ surffi.net