Tammelan Ryskeen 9-17 –vuotiaat urheilijat keräsivät seuracupin kahdessa osakilpailuissa 22 563 pistettä ja tällä mennään komeasti 1.9. Urjalassa käytävään seuracupin finaaliin. Valtakunnallisessa seuracupissa kisataan kaksi osakilpailua, joista lasketaan seuran urheilijoiden pisteet yhteen. Seuracupia kisataan neljässä ryhmässä, jotka muodostuvat kuntakoon mukaan. Tällä hetkellä Tammelan Ryske johtaa Mega-sarjaa, mutta takaa on tulossa vielä pari kovaa seuraa Pyhäselän Urheilijat ja Laitilan Jyske.

Ylöjärvellä kisatun toisen osakilpailun kovimmat tulokset tehtiin moukarinheitossa, jossa Henna Salminen saavutti 659 ja Jani Laakso 596 pistettä. Juoksuissa parhaimmat pisteet tehtiin kestävyysjuoksussa ja pika-aidoissa, joissa Veeti Saarinen juoksi 800 m:llä 565 ja Inka Kuusela pika-aidoissa 514 pistettä. Heittolajeissa tehtiin kovaa tulosta keihäässä, jossa Vili Välimäki heitti 506 ja Peppi Koppanen 460 pistettä. Hyppääjät hyppäsivät pitkälle ja korkealle: Emmi Nieminen saavutti 3-loikassa 460, Ville Tuki seipäässä 400 ja Jesse Tuki 3-loikassa 395 pistettä. Yli 400 pisteen ylsivät myös kuulantyöntäjät Viivi Välimäki 439 ja Aleksi Jokela 416 pisteellä.

Tammelan Ryskeen vahvuus on yleisurheilujoukkue, josta löytyy edustaja jokaiseen lajiin. Nimittäin kaikista lajeista jaetaan pisteet tulosten perusteella parhaiten sijoittuneelle urheilijalle. Näin jokaisen urheilijan suoritus on tärkeää ja joukkueen yhteistulos ratkaisee seurojen välisen paremmuuden. Tammela Ryskeen yleisurheilujoukkue on valtakunnallista kärkeä kuntakoon mukaan.

Kuvassa Ryskeen kävelijät lähtötunnelmissa.

Seuracup-kilpailun tulokset löytyvät täältä