Suomen Palloliiton E-tason valmentajakoulutus

E-tason valmentajakoulutus on nyt mahdollista suorittaa Tammelassa. Koulutusta suositellaan kaikille niille, jotka eivät ole käyneet aiempia Palloliiton alaisia valmennuskoulutuksia. Kurssi soveltuu niin valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, vanhemmille jne. Mikä parasta, koulutus on täysin ilmainen Tammelan Ryskeen jäsenille tai Ryskeen jalkapallotoimintaan mukaan haluaville!

E-tason koulutus järjestetään lauantaina 9.5. klo. 9.00-14.30. Kokoonnutaan Tammelan koulukeskukselle, kouluttajan luokkatilaan. Ohjelmassa on sekä luentoja että ulkoilmaharjoituksia. Ulkoilmaharjoitukset pidetään liikuntakeskuksen keinonurmella. Kurssilaiset toimivat myös itse malliryhmänä, joten sporttiset vaatteet mukaan. Koulutusrupeaman jälkeen kaikki saavat diplomin todistukseksi siitä, että ovat suorittaneet E-tason valmennuskoulutuksen. Kouluttajana toimii FC Ryskeen valmennuspäällikkö Miika Forsten.

Ilmoittautumiset la 25.4. mennessä osoitteeseen miika.forsten@tammela.fi. Lisätietoja tarvittaessa myös samasta osoitteesta.