Talven yleisurheilukoulu alkaa perjantaina 4.10.2019. Talven yu-koulu on tarkoitettu vuonna 2014-2010 syntyneille lapsille (5 – 9v). Harjoittelemme Tammelan Koulukeskuksen salissa perjantaisin klo 17-18. Harjoitusten tavoitteena on liikkua hauskasti ja monipuolisesti perustaitoja kehittäen eri yleisurheilulajien teemojen ympärillä.

Ryhmään mahtuu 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan pääsee myös kesken kautta, jos paikkoja on. Varusteena liikuntaan soveltuva vaatetus, vaaleapohjaiset sisäkengät ja juomapullo. Ryhmä perustetaan, jos kahden ensimmäisen kerran jälkeen osallistujia on vähintään 10. Kaksi ensimmäistä kertaa on mukana myös liikuntapassikokeilussa.

Ryhmään ilmoittaudutaan 27.9 mennessä sähköpostilla tämän linkin kautta.

Lisenssin/vakuutuksen ostamiseksi seura tarvitsee jokaisen urheilijan (alle 18-vuotiaan tapauksessa huoltajan) suostumuksen lisenssin ostamiseksi ja tietojen tallentamiseksi yleisurheilurekisteriin sekä yhteystiedot. Kysymme suostumusta lisenssin ostamiseen ilmoittautumislomakkeella. Lisenssin ostamista varten kysymme ilmoittautumislomakkeella seuraavat tiedot:

  • Urheilijan sukunimi ja etunimi
  • Syntymäaika
  • Lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Huoltajan etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, kun urheilija on alle 18-vuotias.

Yleisurheilurekisterin tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

Talvikauden (lokakuu-huhtikuu) maksu on 50 €/jäsen ja 65 €/ei jäsen. Jäseneksi voi liittyä täällä jäsenmaksu on 10€ / hlö, perhejäsenmaksu 40€.
Maksu maksetaan Ryskeen tilille FI72 5025 1640 0002 77 25.10.2019 mennessä, kun on varmistunut että ryhmä perustetaan. Myöhemmin mukaan tulleille maksu sovittuna päivänä.

Ryhmän ohjaajina toimivat Sanni Aaltonen ja Jenny Sääksi. Talven ohjelma löytyy tästä: YU-lukkari 2019-2020

Tiedustelut: yleisurheilu @ tammelanryske.fi