V__26AD

Eerikkilän Urheiluopistolla oli monta tyytyväistä jalkapalloilijaa kuin myös valmentajaa, kun Tammelan FC Ryskeen ensimmäinen jalkapalloleiri saatiin päätökseen. Lasten yhteinen mielipide oli, että leiri loppui liian lyhyeen. Positiivista palautetta on niin innostavaa kuunnella, että uusien leirien suunnittelu lähti käyntiin välittömästi. Leiri loppui leiritodistusten jakoon. Osa jalkapalloilijoista oli joutunut lähtemään jo aamusta muiden urheiluharrastusten pariin, joten aivan kaikki eivät kuvaan päässeet.

WP_20160220_011

Leirillä harjoiteltiin monipuolisesti erilaisia jalkapallossa tarvittavia taitoja. Yllä olevassa kuvassa harjoitellaan liikkuvuutta Mira Reunasen johdolla. Suuri osa harjoitteista oli sellaisia, että niitä voi harjoitella yksin tai kavereiden kanssa kotona. Toiveena onkin, että leiriläiset innostaisivat myös kaverit näiden harjoitteiden pariin.

WP_20160220_020

Tässä kuvassa odotellaan pääsyä keinonurmelle hiomaan pallotaitoja. Alkulämmittelyt tehtiin juoksusuoralla ja loppuvenyttelyt huolella voimistelijoiden Pinja Pohjolan ja Annika Markkulan ohjauksessa. Päivällisen laskeutumista odotettiin kuuntelemalla Tomi Hännisen luentoa ja tekemällä muistiinpanoja. Pallollisista harjoituksista vastasivat valmentajat: Tomi Hänninen, Jarkko Koivula, Markus Nuutinen ja Tommi Reunanen.

Iso kiitos kaikille leiriläisille sekä lapsille että aikuisille.

Hyvässä seurassa on kiva liikkua.