Tervetuloa yleisurheilukauden 2022 päätöstilaisuuteen torstaina 27.10.2022 Tammelan kunnantalon valtuustosaliin!

Yleisurheiluvuosi 2022 toi Tammelan Ryskeen yleisurheilijoille paljon menestystä SM-kisoissa, aluemestaruuskisoissa, pm-kisoissa, seuracup osakilpailuissa ja monissa muissa yleisurheilukilpailuissa. Valmentajat ja ohjaajat ovat tehneet hyvää työtä koko vuoden, ja urheilijat ovat harjoitelleet ahkerasti. Toimihenkilöt ovat olleet ahkeria yleisurheilujaostossa, kilpailuiden toimitsijoina, kunniakierroskerääjinä ja monessa muussa tärkeässä tehtävässä. Iso kiitos kaikille hienosti sujuneesta toimintakaudesta!

Yleisurheilun päättäjäisissä palkitaan seuraavat henkilöt: Venla Kujala, Emilia Kujala, Vilma Kujala, Henna Virtanen, Noora Saaristo, Aapo Nummila, Eino Korpela, Onni Korpela, Maija Korpela, Jonne Salminen, Henna Salminen, Teemu Salminen, Taika Kuusela, Inka Kuusela, Atte Kuusela, Janne Kuusela, Elli Kurkikangas, Sami Rekola,Ville Rekola, Johanna Rekola, Titus Uutela, Vilja Välimäki, Viivi Välimäki, Emmi Nieminen, Päivi Nieminen, Niilo Laukkanen, Erica Syrjälä, Sara Syrjälä, Veijo Syrjälä, Aleksi Jokela, Veeti Saarinen, Elias Zetterman, Jani Laakso, Paula Laakso, Mira Reunanen, Mika Kauranen.

ps. jos niemäsi ei löytynyt listasta ja koet, että kuulut palkittavien listalle, laita tietoa yleisurheilun sähköpostiin. Tarkoituksena on huomioida kaikki kilpaurheilijat ja valmentajat.