Ryskeen vuosikokous pidettiin maanantaina 6.2. Liikuntakeskuksen kahviossa ja etäyhteyksien avulla. Paikan päällä oli seitsemän osallistujaa ja etänä viisi osallistujaa. Kokouksen aluksi palkittiin vuoden urheilijana ja voimailijana Mikko Tiensuu. Vuoden seuratoimija tunnustuksen sai jalkapallon pitkäaikainen jaoston pj. Heidi Kämi ja Jaakkolan pokaalin viime kauden ansioistaan johtokunnan aktiivi, hiihdon ja ajanottosysteemin asiantuntija, Teemu Salminen.

Kiertopalkintojen jälkeen pidettiin sääntöjen mukainen vuosikokous. Seuran tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin, jonka jälkeen johtokunnalle myönnettiin vastuuvapaus. Seuraavaksi käsiteltiin ja hyväksyttiin sääntömuutos, jonka mukaan johtokunnan koko voi olla 6-10 jäsentä entisen kymmenen jäsenen sijaan.

Vuosikokous valitsi puheenjohtajana jatkamaan Tapio Salon.Johtokunnassa jatkavat vanhoina jäseninä Markku Kaakinen, Mika Kauranen, Paula Laakso ja Jaakko Salo. Johtokuntaan uudelle kaudelle valittiin Teemu Salminen, Anssi Posio, Tuomas Nikkilä, Toni Harju ja Taija Yli-Väärälä. Johtokunta sai ilahduttavasti uusia kasvoja mukaan, sillä Toni ja Taija ovat mukana ensimmäistä kauttaan.
Valintojen jälkeen tarkasteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelmaa ja budjettia. Vuosikokous evästi johtokuntaa toiminnan kehittämiseen liittyvillä ehdotuksilla, jotka ovat nähtävissä vuosikokouksen pöytäkirjasta.
Johtokunta piti ensimmäisen vuosikokouksen jälkeisen kokouksensa tiistaina 14.2. Siinä valittiin rahastonhoitajana ja varapuheenjohtajana jatkamaan Teemu Salminen, sekä sihteerinä Anssi Posio. Taija Yli-Väärälä valittiin uutena jäsensihteeriksi. Jäsenrekisteri siirretään mahdollisimman kattavasti SuomiSportiin, mutta johtokunta etsii myös ratkaisua SuomiSportin kevyemmän jäsenrekisterin rakentamiseksi. Kevyempi jäsenyysmalli sopii paremmin Ryskeen kannatusjäsenille ja kuntoilua harrastaville. Kokouksessa käsiteltiin myös kulukorvausohjeistoa ja saatiinkin se johtokunnan lopullisen version tarkistamista vaille valmiiksi.
Johtokunnan kokouksia tullaan pitämään jatkossa noin kuukauden välein ja seuraava kokous pidetään pitkästä myös kasvokkain Liikuntakeskuksen kahviossa.
terv. pj. Tapio Salo